Bitcoin
Bitcoin

Anthony Scaramucci voorspelt Bitcoin koers van $600.000

De oprichter en CEO van SkyBridge Capital Anthony Scaramucci, gelooft dat de totale market cap van Bitcoin vanaf het huidige niveau 13x over de kop kan. In een nieuw interview met CNBC deelt Scaramucci zijn positieve voorspelling, die hij maakt op basis van de goedkeuring van de Spot Bitcoin ETFs.

Miljarden dollars aan vraag naar Bitcoin

Volgens Scaramucci staan er miljarden dollars aan kapitaal klaar voor de ETFs.

Om die reden verwacht hij dat de koers niet al teveel zal dalen na de goedkeuring van de Spot Bitcoin ETF. In het interview geeft Scaramucci zelfs aan dat hij op basis van de grote vraag die hij voorziet geen “sell-the-news” ontwikkeling verwacht.

Die “sell-the-news” daling is er wel gekomen, want de Bitcoin koers kreeg na de goedkeuring een kleine tik. Inmiddels is het herstel echter begonnen en staat Bitcoin weer boven de 46.000 dollar.

“Wij zijn begonnen met Bitcoin in 2020 en zien het als een investering voor de lange termijn. Wij denken dat Bitcoin de market cap van goud kan evenaren. Dat kan tien jaar duren, maar de vooruitzichten zijn enorm veelbelovend”, aldus Scaramucci.

Wall Street komt naar Bitcoin

De market cap van goud ligt volgens de schattingen van de World Gold Council op 12 biljoen dollar.

Bitcoin kent momenteel een market cap van 900 miljard dollar. Als Bitcoin op gelijke hoogte met goud komt qua market cap, dan zou dat een koers van 613.000 dollar opleveren.

Wat dat betreft is deze voorspelling van Scaramucci dus behoorlijk bullish te noemen.

Ook verwacht de succesvolle investeerder dat het toekomstige beleid van de Amerikaanse centrale bank een positief effect op de Bitcoin koers zal hebben. De verwachting is namelijk dat zij de rente behoorlijk gaan verlagen het komende jaar.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin gaat pumpen als olie en energieprijzen stijgen
Goud en Bitcoin komen samen in deze nieuwe ETF van Stacked
Gaat de Bitcoin koers opnieuw instorten?
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy: Over 5 jaar zou je willen dat je meer Ripple (XRP) had gekocht
Cardano-oprichter is laaiend enthousiast over deze nieuwe cryptomunt
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk