uwerx3
Persbericht

ApeCoin (APE) en Axie Infinity (AXS) raken uit de schijnwerpers; Uwerx (WERX) voorverkoop wint aan momentum

Het jaar 2022 was een somber jaar voor de hele cryptocurrency-industrie, maar vooral voor tokens met een metaverse thema. ApeCoin (APE) en Axie Infinity (AXS) behoorden bijvoorbeeld tot de slechtste presteerders in een meedogenloos jaar en verloren in de loop van het jaar maar liefst 94% van hun waarde. Waar gaat het slimme geld naar toe in 2023? Hint: het zit in voorverkooptokens met veel potentieel. Een van die tokens is Uwerx. Laten we deze drie crypto’s eens bekijken en bepalen welke uw zuurverdiende geld waard is.

Uwerx (WERX) mikt op gig-economie van biljoen dollar met voorverkoop

Uwerx bouwt het eerste Web3-compatibele freelanceplatform in de trant van Upwork, maar aanzienlijk beter: Uwerx biedt aanzienlijk lagere transactiekosten (5% vergeleken met 20% op de meeste Web2 freelanceplatforms), meer IP-retentie en -bescherming, soeverein eigendom van gegevens, en maximale transparantie voor freelancers en werkgevers die het platform gebruiken.

Uwerx lanceert zijn voorverkoop voor $0,005 – een geweldige prijs om mee te doen. Crypto-experts voorspellen dat de prijzen van Uwerx-token in het vierde kwartaal van 2023 $2 kunnen bedragen vanwege de unieke waardepropositie, de lucratieve niche en de ingebouwde beveiliging.

Analisten hebben ook het grote vertrouwen uitgesproken dat WERX een blue-chip cryptovaluta zal worden. Uwerx is volledig gecontroleerd door InterFi Network en Solidproof, het ontwikkelingsteam heeft de liquiditeit op het platform voor de komende 25 jaar vergrendeld en het eigendom van het token zal door de eigenaren worden opgegeven. Het Uwex-token is volledig voorbereid om omhoog te schieten, vooral als het op grote beurzen wordt genoteerd. Van $ 0,005 tot minimaal $2 per Uwerx-token tegen medio 2023? Geloof het. Als u winstgevend wilt zijn in de bearmarkt, kunt u niet fout gaan met Uwerx.

Het is allemaal over voor Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity (AXS) was het gesprek van de dag tijdens het hoogtepunt van de play-to-earn (P2E) gaming. Dit model stimuleerde gebruikers om Axie Infinity (AXS) te spelen door ze in-game geldelijke beloningen aan te bieden die ze kunnen inwisselen voor Smooth Love Potion (SLP). Axie Infinity (AXS) werd tijdens de pandemie enorm populair en verspreidde zijn bereik naar meer dan een miljoen spelers over de hele wereld.

Snel vooruit naar 2023, en het aantal spelers dat nog steeds Axie Infinity (AXS) speelt, is geslonken tot slechts een fractie van wat het ooit was. Bovendien is Axie Infinity (AXS) onder vuur komen te liggen vanwege de gelijkenis van zijn bedrijfsmodel met een Ponzi-schema – sterk afhankelijk van een constante aanvoer van nieuwe, laagbetaalde Axie Infinity (AXS) -wetenschappers die voor centen op de dollar werken. Dat is helemaal niet duurzaam. Axie Infinity (AXS) heeft 96% van zijn ATH-waarden verloren en handelt vandaag op $8,63.

ApeCoin (APE) slaagt er niet in om interesse te heroveren na aankondiging van staken

ApeCoin (APE) beleefde een korte rally nadat ApeCoin (APE) staking was gelanceerd, maar afgezien van speculatie is er eigenlijk heel weinig nut voor de metaverse-thema altcoin voor investeerders zonder Bored Ape Yacht Club of Mutant Ape Yacht Club NFT’s. En die zijn duur! ApeCoin (APE) bestaat uitsluitend als het native token van ApeCoin DAO en BAYC.

ApeCoin (APE) wordt verhandeld tegen $4,33 na een piek van $26,70 kort na de lancering. We denken niet dat het in 2023 ook maar in de buurt zal komen. Projecten zoals Uwerx, die beloven tastbare voordelen te bieden voor problemen in de echte wereld, zullen beleggers waarschijnlijk meer winst opleveren, zowel op korte als op lange termijn. Momenteel is er een bonus van 25% en potentiële investeerders kunnen meer informatie vinden door de onderstaande links te volgen:

Website: www.uwerx.network

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network