NFT Nieuws

NFT Nieuws

ApeCoin stijgt 22% door videoclip van Eminem en Snoop Dogg

Na een hectische week voor ApeCoin, waarbij de Bored Ape Yacht Club zelfs werd aangeklaagd voor vermeende racistische en nazistische boodschappen die verstopt zouden zijn in de afbeeldingen, lijkt er nu licht aan het einde van de tunnel.

Voorlopig althans, want ApeCoin is met 22 procent gestegen nadat Eminem en Snoop Dogg een videoclip lanceerden met een Bored Ape Yacht Club thema.

22 procent in één week

Op het moment van schrijven noteert ApeCoin een min van 3,54 procent over de afgelopen 24 uur. Over de gehele week gemeten staat het project echter een stevige 22,5 procent in de plus. Met een koers van 4,95 dollar kunnen we echter niet zeggen dat het fantastisch gaat met ApeCoin. De all-time high van de ApeCoin koers staat namelijk op 27 dollar.

Van 27 dollar is de token nog altijd ver van verwijderd en er lijkt heel wat nodig om die koers weer te herpakken. De videoclip van Eminem en Snoop Dogg is een begin, maar daar gaan ze bij Yuga Labs uiteindelijk ook de oorlog niet mee winnen. Al heeft de muziekvideo van de twee wereldsterren in één weekend wel even 7,5 miljoen views weten te trekken.

Videoclip van Snoop Dogg en Eminem laat APE prijs stijgen

Bored Ape Yacht Club wordt steeds bekender

Eminem en Snoop Dogg hebben vrijdag de nieuwe single “From the D 2 The LBC” uitgebracht op ApeFest. Dit is een jaarlijkse bijeenkomst voor de bezitters van de Bored Ape Yacht CLub en de Mutant Ape Yacht Club. Op het besloten festival traden onder meer LCD Soundsystem, Haim, Lil Wayne, Lil Baby en Future op.

Dat prominente artiesten zoals Eminem en Snoop Dogg de Bored Apes in een speciale muziekvideo lieten zien, wijst op het groeiende bereik en de culturele invloed van populaire NFT-collecties.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Hoop gevestigd op Otherside

Alle hoop van de ApeCoin-gemeenschap lijkt momenteel gefocust op Otherside. Dat is namelijk de naam van de metaverse-wereld die Yuga Labs binnenkort gaat lanceren. Over die lancering zijn echter nog geen specifieke details bekend. Het moet een virtuele wereld worden waarin de gemeenschap met elkaar kan socializen en gamen. Dat is zo ongeveer wat we nu weten.

Uiteraard zal ApeCoin als valuta een belangrijke rol spelen en is het land in Otherside al geveild via Otherdeed NFTs. Die stukken land werden oorspronkelijk te koop gezet voor 7.000 dollar per stuk, maar die prijs klom uiteindelijk op tot 19.000 dollar. Dat geeft aan hoe populair de Bored Ape Yacht Club is. De verwachtingen zijn hooggespannen en als het Yuga Labs lukt om die waar te maken, dan kan dat weleens goed nieuws voor ApeCoin betekenen.

Altcoin nieuws

Dit is waarom de EOS koers omhoog is geschoten Dit is waarom de EOS koers omhoog is geschoten
Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra
Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten