NFT Nieuws

Eminem en Snoop Dogg veranderen in Bored Apes in nieuwe muziekvideo

Eminem en Snoop Dogg hebben zojuist een muziekvideo uitgebracht waarin ze veranderen in Bored Ape personages. Het nieuwe nummer heet: “From The D 2 The LBC.”

Een geweldige videoclip

Het is pas anderhalf jaar geleden dat Snoop Dogg en Eminem ruzie kregen, maar die is nu dus weer bijgelegd. De twee legendarische rappers hebben namelijk een nieuwe videoclip uitgebracht waarin ze te zien zijn als Bored Apes.

Eminem tweette vandaag dat een nieuw nummer genaamd “From The D 2 The LBC” zou worden uitgebracht. Hierbij plaatste Eminem ook de cover van het nieuwe nummer. Deze cover is een stripboek met twee Bored Apes die Eminem en Snoop Dogg vertegenwoordigen. Even later werd het nummer uitgebracht op YouTube.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Eminem en Snoop Dogg zijn bekend met de NFT wereld

De twee hiphoplegendes zijn herenigd om een nieuwe videoclip uit te brengen voor hun volgers. Deze keer hebben ze de Bored Ape Yacht Club (BAYC) gepresenteerd, een verzameling non-fungible token (NFT) die is gebouwd op de Ethereum-blockchain.

Het nummer met de titel “From The D 2 The LBC”, laat Eminem en Snoop Dogg zien als geanimeerde Bored Apes. De video werd geproduceerd door 1st AMENDMENT en Young California, in samenwerking met de Bored Ape Yacht Club.

Eminem en Snoop Dogg begeven zich al een tijdje in de NFT-wereld. Zo kocht Eminem een tijd geleden al zijn bekende Bored Ape-NFT voor een bedrag van 462 duizend dollar waardoor hij lid werd van de Bored Ape Yacht Club. Ook Snoop Dogg bezit een Bored Ape NFT. Verder werd Snoop Dogg in april een belangrijke investeerder in MoonPay.

NFT nieuws

Bored Ape verkoopt voor bijna 1 miljoen dollar in hart van de crypto-winter
F1 Team Haas is nieuwe samenwerking aangegaan met OpenSea
Meta gebruikt Polygon om NFTs te creëren en verkopen op Instagram
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Tom Lee voorspelde een Bitcoin koers van $200.000, dit is wat hij nu te zeggen heeft

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten