Bored ape yacht club
NFT

Eminem en Snoop Dogg veranderen in Bored Apes in nieuwe muziekvideo

Eminem en Snoop Dogg hebben zojuist een muziekvideo uitgebracht waarin ze veranderen in Bored Ape personages. Het nieuwe nummer heet: “From The D 2 The LBC.”

Een geweldige videoclip

Het is pas anderhalf jaar geleden dat Snoop Dogg en Eminem ruzie kregen, maar die is nu dus weer bijgelegd. De twee legendarische rappers hebben namelijk een nieuwe videoclip uitgebracht waarin ze te zien zijn als Bored Apes.

Eminem tweette vandaag dat een nieuw nummer genaamd “From The D 2 The LBC” zou worden uitgebracht. Hierbij plaatste Eminem ook de cover van het nieuwe nummer. Deze cover is een stripboek met twee Bored Apes die Eminem en Snoop Dogg vertegenwoordigen. Even later werd het nummer uitgebracht op YouTube.

Eminem en Snoop Dogg zijn bekend met de NFT wereld

De twee hiphoplegendes zijn herenigd om een nieuwe videoclip uit te brengen voor hun volgers. Deze keer hebben ze de Bored Ape Yacht Club (BAYC) gepresenteerd, een verzameling non-fungible token (NFT) die is gebouwd op de Ethereum-blockchain.

Het nummer met de titel “From The D 2 The LBC”, laat Eminem en Snoop Dogg zien als geanimeerde Bored Apes. De video werd geproduceerd door 1st AMENDMENT en Young California, in samenwerking met de Bored Ape Yacht Club.

Eminem en Snoop Dogg begeven zich al een tijdje in de NFT-wereld. Zo kocht Eminem een tijd geleden al zijn bekende Bored Ape-NFT voor een bedrag van 462 duizend dollar waardoor hij lid werd van de Bored Ape Yacht Club. Ook Snoop Dogg bezit een Bored Ape NFT. Verder werd Snoop Dogg in april een belangrijke investeerder in MoonPay.

NFT nieuws

Herstructurering bij Yuga Labs na moeilijke periode
Magic Eden overtreft marktleider Blur in NFT-handelsvolume
Yuga Labs draagt games over en focusseert zich op kernactiviteiten
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Ripple (XRP) koers plotseling in de lift: Wat speelt er?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC