Galaxy Fox
Persbericht

Apple Vision Pro ziet eerste crypto-gerelateerde app; $VR-token omhoog met 300%

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Welkom in de toekomst. De release van de Apple Vision Pro heeft de wereld overspoeld met virale clips die overal op internet verschijnen. Nu ziet Apple Vision Pro zijn eerste crypto-gerelateerde app. Victoria VR ($VR) zal een Metaverse uitbrengen die bestaat uit hyperrealistische graphics, en het $VR-token is 300% gestegen op het nieuws.

Is dit de komst van een nieuw tijdperk? Zullen beleggers op zoek gaan naar de beste crypto’s die ze nu kunnen kopen en allemaal binnen de Metaverse handelen? Of zal het een gemengde realiteit zijn? Andere opmerkelijke activiteiten in de crypto-ruimte zijn ICO-projecten met opkomende sterren als Galaxy Fox ($GFOX) die binnenkort uitverkocht zullen zijn.

De Apple Vision Pro: een nieuwe dageraad?

De Apple Vision Pro is de nieuwste release van Apple en deze mixed reality-headset biedt een augmented reality-ervaring. Apple gebruikt de term ‘spatial computing’ en heeft het pistool afgevuurd op de volgende generatie technologie.

Zoals gewoonlijk verlegt het bedrijf de grenzen van wat mogelijk wordt geacht, en nu kunnen mensen communiceren met de wereld om hen heen terwijl ze interactie hebben met de online wereld. Dit is waarschijnlijk de eerste stap in een lange reeks technologische apparaten met augmented/virtual reality die zich gestaag door de markten zullen verspreiden.

Victoria VR ($VR) Apple’s eerste Metaverse

De eerste Metaverse-app komt van Victoria VR, die van plan is een ultrarealistische en meeslepende Metaverse uit te brengen. De futuristische mogelijkheden van de Apple Vision Pro, die gepland staat voor lancering in het tweede kwartaal van dit jaar, hebben dit mogelijk gemaakt.

De drijvende kracht achter dit hele ecosysteem zal het $VR-token zijn. Houders ontvangen inkomsten uit in-game verkopen en inzetbeloningen. De hype rond de first-mover Metaverse-applicatie op de Apple Vision Pro heeft er voorspelbaar toe geleid dat het token omhoog schoot, en $VR is met meer dan 300% gestegen. Zijn de beste crypto’s die je nu kunt kopen deze Metaverse projecten? Is dit een nieuwe dageraad, en zullen onze levens zich steeds meer in een virtuele realiteit afspelen?

Galaxy Fox ($GFOX) klaar om toonaangevende Memecoin te worden

Galaxy Fox is de andere grote stijger deze week, en deze opkomende voorverkoop vertoont geen tekenen van vertraging. De voorverkoop is de $3,2 miljoen gepasseerd, en het financieringspercentage wordt alleen maar sneller. Dit nieuwe hybride juweeltje is al voor 98% uitverkocht en is op weg om de beste cryptomunt te worden waarin dit jaar kan worden geïnvesteerd.

Door het explosieve voordeel en de virale marketingstrategie van memecoins te combineren met een Play-to-Earn-component, krijgt $GFOX een brede aantrekkingskracht op de markt. De vele verdienmogelijkheden in dit ecosysteem zijn een andere reden voor de groei van hockeysticks. Door het token verbranden wordt indirect waarde opgebouwd. Uitzetbeloningen betalen directe waarde uit. En het Web3 Runner-spel geeft iedereen de kans om aan het einde van elk seizoen echt geld te winnen.

Het hele ecosysteem van Galaxy Fox is ontworpen om participatie aan te moedigen, en het deflatoire tokenomics-model heeft bewezen een enorme hit te zijn met slim geld. Bovendien introduceren we een NFT-marktplaats, een op groei gericht schatkistfonds, een NFT-collectie en zelfs echte merchandise. $GFOX verbetert het idee van wat het betekent om een memecoin te zijn, en wanneer er weer een golf van manie aanbreekt, verwachten experts dat $GFOX snel 100x kan worden.

Galaxy Fox Banner

Slotgedachten: de toekomst is nu

2024 heeft al dramatische veranderingen met zich meegebracht. De Apple Vision Pro markeert het begin van een echte vermenging tussen echte en virtuele werelden, en een virtual reality-token zou deze cyclus zelfs in de top tien van cryptocurrencies kunnen doorbreken.

De technologische hype onder gewone mensen neemt toe, en de behoefte om digitale activa te bezitten neemt snel toe. De beste cryptomunten die je nu kunt kopen zijn smallcaps zoals Galaxy Fox, die een vrijwel onbeperkt opwaarts potentieel hebben. Neem deel aan de voorverkoop en plaats vandaag nog een ondergewaardeerd juweeltje in uw portefeuille.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.