hay
Altcoin

Arthur Hayes: Dit is wanneer Altcoin seizoen zal plaatsvinden

Arthur Hayes, medeoprichter van het crypto-derivatenplatform BitMEX, voorspelt dat het altcoin-seizoen van start zal gaan zodra Bitcoin (BTC) en Ether (ETH) respectievelijk de grens van $70.000 en $4.000 doorbreken.

In een essay met de titel “Water, Water, Everywhere” schrijft Hayes dat een door dollarliquiditeit gedreven rally van BTC en ETH tegen het einde van het jaar een stevige basis zal leggen voor een aanzienlijke prijsstijging van altcoins.

BTC en ETH zullen nieuwe bullmarkt inluiden

Volgens Hayes zal Solana (SOL) ook stijgen tot boven de $250, maar deze stijging zal minder impact hebben op de cryptomarkt dan Bitcoin en Ether, vanwege het grote verschil in marktkapitalisatie. Bovendien is er nu een structurele vraag naar BTC en ETH door de instroom in exchange-traded funds.

“Hoewel Bitcoin en Ether sinds april zijn gedaald, zijn de dalingen in de shitcoin-markten veel heftiger geweest. Het altcoin-seizoen zal pas terugkeren wanneer Bitcoin en Ether respectievelijk de $70.000 en $4.000 doorbreken,” zei hij.

Bitcoin is klaar voor een grote koersstijging

Hayes verwacht dat BTC zich snel zal herstellen van de correctie die werd veroorzaakt door de daling van de yen en vervolgens zal stijgen naar $100.000 in de volgende fase van de bull-cyclus.

Hij gelooft dat deze stijging zal worden aangewakkerd en ondersteund door het uitgeven van minstens $301 miljard aan schatkistpapier door het Amerikaanse ministerie van Financiën tussen nu en het einde van het jaar.

Recente historische gegevens laten zien dat de BTC-koers stijgt wanneer de Amerikaanse overheid schatkistpapier uitgeeft.

“Hoe dan ook, ik verwacht dat crypto in september zal beginnen te herstellen van de neerwaartse trend. Daarom zal ik van deze zwakte gebruikmaken om mijn crypto-posities te vergroten,” voegde hij eraan toe.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Altcoin nieuws

Bittensor (TAO) wordt gelist op Bitvavo en de koers ontploft
Onbekende crypto stijgt met 100%, dit moet je weten
Bitget en Foresight Ventures investeren $30 miljoen in TON-blockchain voor groei van Telegram-apps
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13