Ethereum Nieuws, Solana Nieuws

Arthur hayes: Ethereum kan naar $750 en Solana naar $3 crashen

Arthur Hayes, de mede-oprichter van BitMex denkt dat de cryptomarkt nog meer pijn kan verwachten in de komende dagen. Hayes deed eerder vandaag een voorspelling over de potentiele niveaus van Bitcoin, Ethereum en Solana.

Volgens Hayes zullen geldmanagers die getroffen zijn door de FTX-situatie het aantal van hun handelsplatforms verminderen en een nieuwe liquiditeitscrisis in de sector veroorzaken, wat de belangrijkste reden zal zijn voor een nieuwe crypto crash. Daarnaast wijst hij erop dat de Amerikaanse CPI gegevens spoedig binnen zullen komen en deze de cryptomarkt nog verder de afgrond in zullen drukken.

CPI kan extreem veel pijn gaan veroorzaken

Als de op 10 november verwachte CPI-gegevens opnieuw onverwacht hoog zullen zijn, zullen zowel de traditionele financiële markten als de cryptomarkt donkerrood kleuren, waardoor deze week één van de slechtste periodes ooit wordt voor de cryptomarkt.

Hayes vertelt dat hij verwacht dat de Bitcoin prijs zou kunnen dalen tot prijsniveaus tussen de 10 en 15 duizend dollar. Verder verwacht hij dat de Ethereum koers zou kunnen dalen tot prijsniveaus van 750 tot 1000 dollar en Solana kan volgens hem zelfs een prijscrash richting de 3 dollar verwachten. Als zijn prijsvoorspellingen kloppen zou dit extreem veel pijn gaan veroorzaken voor crypto investeerders.

Voor Solana wordt het vandaag al een penibele situatie. Binnen enkele uren zullen er namelijk 60 miljoen SOL tokens vrijkomen van stake-contracten en de kans is groot dat deze voor een flinke verkoopdruk zullen gaan zorgen. Dit zal waarschijnlijk gaan zorgen voor de zwaarste test in de geschiedenis van het project.

Solana nieuws

Deep-dive: De link tussen Solana en FTX
Solana blijft dalen en heeft nu lagere market cap dan Litecoin
Binance, Bybit en OKX zetten USDT en USDC stortingen op Solana stop
Meer nieuws

Meest gelezen

Europese Centrale Bank geeft grote waarschuwing over Bitcoin
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten