uwerx pb
Persbericht

Axie Infinity (AXS) en EOS (EOS) strijden in P2E. Uwerx (WERX) is de nieuwe keuze voor analisten

De play-to-earn-sector van de cryptocurrency-markt heeft een neergang doorgemaakt sinds de onstuimige dagen dat Axie Infinity (AXS) 2,3 miljoen dagelijkse gebruikers ontving. Het project werd getroffen door de bearmarkt en krijgt nu te maken met concurrentie van bijvoorbeeld Upland, een blockchain-game die wordt gehost op de EOS (EOS) blockchain. Uwerx (WERX) is een nieuw project dat investeerders en analisten enthousiast maakt en we bespreken de vooruitzichten voor alle drie de projecten.

Uwerx (WERX) vermijdt Blockchain-concurrentie

Uwerx wordt een nieuw project dat de snelgroeiende markt voor freelance werk wil benutten. Uwerx zal zijn eigen niche in de crypto-ruimte hebben en het project kan profiteren van een gebrek aan vroege concurrentie om vroege successen te boeken. Projecten als Axie Infinity (AXS) en EOS (EOS) hebben te maken met hevige concurrentie in de play-to-earn-gamingsector en dat zet het investeringsrendement onder druk.

Uwerx bevindt zich momenteel in een symbolische voorverkoop en investeerders kunnen toegang krijgen tot een sterk opwaarts potentieel van een project dat een revolutie teweeg kan brengen in een kleine markt. Met digitale grootboektechnologie zullen zowel werkgevers als werknemers voordelen vinden. Een recente audit is uitgevoerd door InterFi Network en SolidProof. Er is ook een blokkering van 25 jaar voor ontwikkelingsfondsen nadat de voorverkoop is afgelopen, zodat investeerders er zeker van kunnen zijn dat hun geld veilig is.

We zijn ervan overtuigd dat dit een kans kan zijn om tegen een extreem goede prijs in een toekomstige blue-chip cryptocurrency te stappen. Sommige analisten zijn van mening dat de WERX-coin 8.500% kan stijgen ten opzichte van de huidige prijs van $0,0065 en een muntprijs op blue-chipniveau van $2,60 in 2023 kan zien.

Axie Infinity (AXS) kijkt uit naar een eSports-toekomst

Axie Infinity (AXS) heeft een toekomst in esports verkend om diversificatie aan het gamingproject toe te voegen. Axie Infinity (AXS) kwam op het toneel en maakte het play-to-earn-thema populair in crypto, maar het succes bleef niet duren. Op het hoogtepunt had Axie Infinity (AXS) 2,3 miljoen dagelijkse gebruikers. Een daling van de symbolische prijzen en NFT’s haalden de wind uit de zeilen van het project en de prijs stortte in van $160 tot ongeveer $6. Het probleem voor Axie Infinity (AXS) is dat er concurrentie is gekomen in P2E. Het project heeft ook investeerders verloren na een enorme hack van het Ronin-netwerk dat de Axie-game host.

Ontwikkelaar Sky Mavis legt sinds eind 2021 de basis met de esports-gemeenschap, maar gaat nu verder met zijn samenwerking met Cloud9. De groep is een van de meest prominente esports-teams van Noord-Amerika en dat kan een nieuw gebruikersgebied openen voor Axie Infinity (AXS), dat een grote terugval in actieve gebruikers heeft gezien. De esports-gemeenschap staat een beetje sceptisch tegenover blockchain na de recente bearmarkt.

EOS (EOS) wil profiteren van de prestaties van Upland

EOS (EOS) is een old-school cryptoproject dat vóór 2020 een reguliere top tien-munt was. Het EOS (EOS)-platform werd in 2018 gelanceerd om Ethereum te evenaren met een platform voor het bouwen van gedecentraliseerde apps. Het project heeft sindsdien echter geleden onder de komst van cryptoconcurrentie en EOS (EOS) is in de pikorde van projecten gezakt. Het nieuwe ontwikkelingsteam van het project gaf de schuld aan de grote invloed van de vorige Block.One-ontwikkelaar en hun controle en verwaarlozing van de EOS-keten.

EOS (EOS) probeert nu succes te vinden in de game-om-te-earn-gamingwereld met de populaire Upland-game. Upland’s co-CEO Dirk Lueth sprak in Davos en kondigde een nieuwe metaverse-app aan. Upland is een metaverse platform dat geografisch is toegewezen aan de aarde met behulp van open-sourcetechnologie en wordt gehost op de EOS-blockchain. Het project wil dat zijn “Super-App” de evolutie is van sociale media als een plek om activa en zaken te beheren, terwijl het ook communiceert met merken en gemeenschappen.

Wij zijn van mening dat Uwerx de meest opwindende kans biedt voor investeerders, het heeft sterke fundamenten en het potentieel om een blue-chip cryptoproject te worden. Zie de onderstaande links om erachter te komen hoe u kunt investeren in deze opwindende voorverkoop – voordat de prijs wordt verhoogd van $0,0065 naar $0,0075, verdient u een aankoopbonus van 25% en doet u mee aan een wedstrijd om $5.000 te winnen:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/