BEFE_Press_Release
Persbericht

BEFE Coin verovert de markt stormenderhand en stijgt met 45% in 7 dagen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nu alle belangrijke munten (Bitcoin, Solana, Ethereum) een sterke stijging doormaken, beleeft de crypto-industrie een bull run. MEME-munten zoals BEFE, Dogecoin en Shiba Inu hebben ook potentiële groei laten zien en zijn onderdeel geworden van deze race.

BEFE’s succesvolle pre-sale-lancering

Voorverkoop is, indien effectief gebruikt, een solide manier om rijkdommen te vergaren. Dit zou sterk gezegd kunnen worden in het geval van de huidige voorverkoop van BEFE. De voorverkoop bleek een superhit en zorgde voor een stijging van meer dan 45%. De voorverkoop werd gelanceerd op 23 maart en kende vier fasen. Momenteel is de 5e fase aan de gang en deze kost $0,075. Beleggers die willen investeren, moeten BEFE kopen ter waarde van minimaal $50. Fase 1 leidde binnen 29 minuten tot de zachte kapitalisatieprijs van BEFE, terwijl de crypto-whales mikten op $5000.

Het BEFE-team lanceerde een airdrop op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Het stond open voor alle investeerders. Ze kondigden ook weggeefacties aan voor hun gebruikers.

BEFE: De trendsetter

De afhankelijkheid van BEFE is niet beperkt tot humor zoals andere MEME-munten. Het biedt ook nut en plezier. De munt werd in 2023 gelanceerd als Blockchain Ecosystem for Everyone (BEFE) en wordt gebruikt als beloning voor het inzetten van Bitgert.

Hoewel BEFE een MEME-munt is, bestaat de USP ervan uit het eenvoudig en met recordbrekende snelheid nul-gasvrije transacties. In vergelijking met zijn alternatieven doet de munt het uitstekend op het gebied van schaalbaarheid. Als je MEME-munten zoals Milady Coin, PEPE-munt, DogeCoin en Shiba Inu neemt, is BEFE sinds de lancering met meer dan 500% gegroeid.

De duizelingwekkende stijging van 70% werd in februari 2024 waargenomen. De prijs bedraagt momenteel $0,000593. Volgens de marktkapitalisatie van de munten werkt de munt op een hebzuchtniveau van 53%. Dit alles bij elkaar maakt BEFE tot de trendsetter die mensen enthousiast maakt. Bovendien zal de munt, volgens de prijsvoorspelling voor 2025, naar verwachting een prijs van maar liefst $0,00190 bereiken.

Belangrijkste afhaalmaaltijd

BEFE heeft een krachtige gemeenschap. De munt is een combinatie van nut en plezier. Met zijn huidige prestaties en een enorme stijging van 45% in zeven dagen kan de munt toekomstige weerstanden doorbreken. Als beleggers erover denken om multimiljonair te worden, dan is dit misschien de juiste kans.

Wij mogen niet vergeten dat de cryptomarkt zeer volatiel is. Zet uw leesbril op om diep te graven voordat u enige investering in de cryptocurrency doet.

Bezoek https://befetoken.com voor meer informatie over BEFE.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.