Crypto analist
Ripple

Bekende crypto analist: Ripple (XRP) is niet meer te negeren

XRP zat lange tijd in een sleur, maar sinds juli heeft het een opmerkelijke opleving doorgemaakt, waarbij de waarde in bijna twee weken tijd met 50% steeg.

De bekende crypto-analist en podcaster Scott Melker heeft deze ontwikkeling ook opgemerkt. Na het project jarenlang genegeerd te hebben, trekt XRP nu weer zijn aandacht, mede dankzij de interessante patronen die zich op de grafieken aftekenen.

Melker suggereert dat XRP op het punt staat om een significant weerstandsniveau te doorbreken. Hoewel er altijd een kans is op een afwijzing, kunnen de voordelen groot zijn. Belangrijke weerstandsniveaus om op te letten liggen volgens Melker rond de $0,75 en $0,93. Als de digitale munt deze weerstanden doorbreekt, kan de koers naar $1 stijgen. In het meest optimistische scenario voorziet de analist zelfs een koers van $1,9.

Het optimisme rond XRP wordt mede gedreven door het naderende einde van de rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Ook speelt de verwachting een rol dat de volgende Amerikaanse regering, of die nu onder leiding van Donald Trump of Kamala Harris zal staan, positiever zal zijn over cryptocurrency.

Analist Kaleo verwacht explosieve groei

Ook de bekende crypto-handelaar Kaleo is optimistisch over XRP. Volgens hem staat de XRP/BTC-grafiek op het punt om uit te breken, wat kan leiden tot een aanzienlijke stijging van de koers. Onlangs heeft de digitale munt namelijk op de dagelijkse grafiek een weerstand doorbroken die teruggaat tot de piek tijdens Ripple’s overwinning op 13 juli 2023.

Kaleo merkt ook op dat de Bollinger-banden, die de volatiliteit van een activum aangeven, voor XRP extreem smal zijn geworden. Dit wijst vaak op een naderende grote prijsbeweging en kan duiden op een verdere opwaartse trend.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Ripple nieuws

BREAKING: Grayscale lanceert eerste XRP Trust: XRP-koers schiet omhoog
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt
Ripple’s RLUSD stablecoin: Gaat dit de volgende grote XRP koersstijging veroorzaken?
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Crypto-analist voorspelt ongekende bullmarkt: ‘Dit is nog maar het begin’
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde