crypto stijgt
Persbericht

Bekende Trader Wordt Meervoudig Crypto Miljonair Met PEPE, Investeren Nu Populaire Crypto Meme Dipt?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Miljoenen verdienen met crypto kan nog steeds, zeker in tijden wanneer het ongekend goed gaat met de crypto markt. Een grote trader heeft in de afgelopen weken met PEPE miljoenen binnengeharkt. Veel kleinere investeerders hebben ook (tien)duizenden euro’s winst bijgeschreven. Hoe hebben ze dit gedaan, en kan jij op dezelfde manier ook crypto miljonair worden?

Crypto Meme Miljoeneninvestering Betaalt Zich Uit

Toegegeven, niet iedereen zal een startbudget hebben van $1,7 miljoen. Toch was dit het bedrag dat een anonieme investeerder volgens data van Lookonchain twee weken geleden in meme crypto $PEPE stopte. De token steeg zodanig in waarde, dat onze anonieme trader deze recent voor $8,13 miljoen kon verkopen.

Deze whale is ongetwijfeld een van de grote winnaars van de enorme groei die Pepe heeft doorgemaakt in de afgelopen dagen. De meme coin rondom de antisociale kikker heeft in het afgelopen jaar de nodige stijgingen en dalingen meegemaakt, maar is in de afgelopen maand ontzettend hard gegaan. Hierdoor staat de token maar liefst 786,50% hoger dan 30 dagen geleden!

Grotere Winstfactoren

Investeerders die de populaire crypto medio oktober hebben gekocht, profiteren nog eens extra. De token stond toen namelijk op een dieptepunt met een koers van $0,000000628. Hun winstmarges zijn nog vele malen groter dan die van de anonieme investeerder die meer dan $7 miljoen wist te pakken.

Momenteel staat de token op $0,00000898, waardoor het goed mogelijk is dat op korte termijn een nulletje achter de komma komt te vervallen. Mocht deze resistance een support worden, dan is dat goed nieuws voor de toekomstige stabiliteit van de token.

Nu Investeren in Crypto Meme Pepe?

Met een market cap van $3,7 miljard is PEPE een grote meme coin, maar een kleine jongen in vergelijking met Shiba Inu ($20 miljard) en Dogecoin ($25 miljard). Om richting deze top meme crypto te groeien zal de koers van de token nog eens zes keer over de kop moeten.

Dat lijkt momenteel enigszins onrealistisch, ook omdat veel investeerders PEPE kopen met het doel te speculeren. Bij een volgende significante stijging trekken zij hun tokens terug. De huidige rally is imposant, maar koelt met de minuut af. 

Daarnaast heeft Pepe, anders dan bijvoorbeeld Dogecoin, geen (honds)trouwe aanhang die de token pusht en steunt. Zo profiteren Dogecoin en Shiba Inu enorm van de strapatsen van liefhebber Elon Musk. Pepe ontbeert een dergelijke stimulator.

Had je in oktober je kans gepakt, dan was je nu misschien wel crypto miljonair geweest. Nu de token enorm gestegen is en de aandacht van investeerders heeft, ben je waarschijnlijk wel te laat met investeren.

Gelukkig staan er elke dag nieuwe meme coins op met de potentie om enorme stijgingen neer te zetten. Zelfs meer nog dan de laatste x7 pump van Pepe. Drie tokens met een relatief kleine market cap maken zich klaar voor een raketvlucht naar de maan. Wij stellen ze graag aan je voor. 

Peen Token (PEEN) – Crypto Meme Investering die je het Liefst Geheim Houdt

Wanneer je in een nieuwe token investeert, schreeuw je dat het liefst van de daken. Zit je in de meme coins, dan is het soms verstandiger iets geheimzinniger te doen over je investeringen. Investeer je in de nieuwe meme coin $PEEN, dan hou je dat het liefst geheim voor al je vrienden, kennissen en collega’s.

$PEEN is een crypto meme gethematiseerd rondom puberale tekeningen van penissen en bijbehorende seksuele toespelingen. Denk aan zinnen als ‘Don’t let me Flop’, ‘Ready to PUMP’ en ‘The hardest meme coin’.

Als token heeft $PEEN verder weinig om het lijf (pun intended), maar de mogelijkheid om een flinke pump neer te zetten is zeker aanwezig. Het zijn vaak de minst verwachte meme coins die op de zegen van de crypto meme ‘degens’ kunnen rekenen. Het voordelige $PEEN kan zomaar eens de volgende x100 crypto worden.

Op de website van PEEN kun je meer informatie vinden over deze opmerkelijke token. Zorg er wel voor dat je collega’s en je schoonmoeder niet meekijken wanneer je de pagina opent.

Nu naar PEEN

Smog (SMOG) – Profiteer van Grootste Crypto Airdrop Ooit

Crypto airdrops kunnen een goede manier zijn om een token onder de aandacht te brengen. Zo steeg in november de crypto meme BONK naar grote hoogte, mede onder invloed van een grote crypto airdrop.

Het team achter de meme coin SMOG heeft goed opgelet in deze periode, en zelf een token samengesteld met een ecosysteem waarin een airdrop een enorme rol speelt.

Liefst 35% van het totale aantal tokens zal middels een crypto airdrop aan de community worden uitgekeerd. Daarbij geldt dat wie het eerste komt, het meeste maalt. Door de token vroeg aan te kopen en te staken, ontvang je namlijk extra airdrop credits. Met meer credits in bezit, krijg je een groter deel van de taart wanneer de airdrop een feit is.

SMOG zelf is een duidelijke meme coin, vormgegeven rondom een vuurspuwende draak die haar concurrenten op de grond verbrandt. De boodschap: met de komst van SMOG hebben Floki, DOGE en ook Pepe (!) geen kans meer.

Door de token via de website van het project te kopen kun je direct airdrop credits opbouwen en krijg je bovendien een mooie 10% korting. Dat is alvast de eerste winst!

Nu naar SMOG

Sponge V2 (SPONGE) – Crypto Meme is Bigger and Better dan Origineel

Het valt misschien moeilijk voor te stellen, maar een jaar geleden zaten veel investeerders in zak en as. Bitcoin en Ethereum zaten in relatief zwaar weer, en leken niet in staat om rally’s neer te zetten. Ook veel meme coins deelden in de algehele malaise.

In deze periode was crypto meme $SPONGE de hoop in bange dagen. De market cap van deze token steeg namelijk van $1 miljoen naar $100 miljoen, en vroege investeerders haalden winstfactoren van x100 of meer.

Nu is $SPONGE terug, en volgens het kernteam achter de token ‘Bigger and Better’ dan ooit. In de afgelopen maanden hebben ze hard gewerkt aan de nodige verbeteringen en veranderingen. Dit heeft uiteindelijk gezorgd voor een geheel nieuwe token: Sponge V2.

Sponge V2 heeft veel voordelen ten opzichte van zijn voorganger. Zo kent de token al vanaf de launch een grote community, is er een enorm marketingbudget beschikbaar en zal er bovendien een eigen P2E racing game worden uitgebracht. Dit moet de token op Pole Position brengen voor verdere groei.

Sponge V2 is een Stake-to-Bridge token. In de afgelopen maanden konden investeerders hun $SPONGE tokens staken, en deze zijn inmiddels omgezet in Sponge V2, die de ticker $SPONGE heeft overgenomen.

Mocht je nog oude $SPONGE hebben liggen, dan kun je deze tegen hoge rewards staken op de website. Mocht je van plan zijn om nu $SPONGE te kopen, dan is het interessant om deze via de website van het project met Polygon te kopen: momenteel krijg je door met $MATIC aan te schaffen een staking bonus tot wel 490%!

Nu naar Sponge V2


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.