Ripple, XRP
Ripple

Belangrijke aankondiging van Ripple (XRP) over XRPL

Ripple heeft aangekondigd dat het XRP Ledger (XRPL) Testnet op 19 augustus 2024 een reset zal ondergaan. De procedure duurt ongeveer 15 minuten, waarbij het Testnet mogelijk niet beschikbaar zal zijn voor ontwikkelaars.

“Resets verbeteren de stabiliteit van het Testnet en verlagen de kosten van het draaien van een Testnet-node,” aldus Ripple.

Het bedrijf werkt ook aan langetermijnoplossingen om de veerkracht van het ecosysteem te vergroten, zoals het beperken van de toegang tot Testnet XRP en het versterken van de beveiliging.

Speculaties over mogelijke redenen

De aankondiging van de reset heeft talrijke reacties en speculaties uitgelokt onder X-gebruikers. Sommigen vermoeden dat de XRP Ledger tijdelijk onbeschikbaar zal zijn vanwege het testen van getokeniseerde obligaties en T-bills.

Eerder deze maand kondigde OpenEden aan dat het voor het eerst getokeniseerde Amerikaanse T-bills op de XRPL zal lanceren. Deze digitale weergaven van traditionele Amerikaanse schatkistpapier worden uitgegeven op een blockchainplatform en kunnen worden vastgehouden, verhandeld of overgedragen naar digitale portemonnees.

Ripple investeert $10 miljoen in getokeniseerde T-bills

Ripple heeft een fonds opgericht om $10 miljoen te investeren in de getokeniseerde Amerikaanse T-bills. Markus Infanger, Senior Vice President bij RippleX, beschreef deze producten als “een spannend voorbeeld van hoe echte activa worden getokeniseerd om nieuwe kansen te creëren.” Hij voegde eraan toe dat de komst van T-bills op de XRPL de gedecentraliseerde laag versterkt.

Met deze ontwikkelingen blijft Ripple zich inzetten voor het verbeteren van de infrastructuur en het stimuleren van innovatie binnen de blockchain- en cryptomarkt. De reset van het Testnet en de introductie van getokeniseerde financiële producten zijn stappen in deze richting, en de reactie van de gemeenschap zal nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Ripple nieuws

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Rechtszaak tussen Ripple en SEC definitief beëindigd, volgens directeur
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt