Bitcoin

Belegger Tim Draper heeft 6 maanden geleden aandelen voor Bitcoin ingewisseld

Tim Draper, miljardair belegger, heeft een groot gedeelte van zijn investeringsportefuille in Bitcoin (BTC) gestopt, dit nadat hij ongeveer 6 maanden geleden zijn aandelen had verkocht.


Bitcoin-wallet flink uitgebreid

In een interview met CNBC laat Draper weten dat hij zijn Bitcoin-collectie flink heeft uitgebreid in het afgelopen jaar. Draper is dan ook groot voorstander geworden van ‘s werelds eerste cryptocurrency.

Draper liet hierbij ook weten dat hij de aandelenmarkt te rumoerig werd, wat ertoe heeft geleid dat hij zijn rijkdom hieruit heeft gehaald. Naar verluidt is een groot gedeelte van deze rijkdom nu in BTC overgezet. Draper liet niet weten hoe hoog dit bedrag precies was.


Bitcoin bull run lengte

De Bitcoin heeft dit jaar al enorm goede marges laten zien. De vooruitzichten zijn momenteel dan ook goed. Mocht de Bitcoin in een bull run terecht komen, dan zou deze aan de hand van een speciaal ontwikkeld model tot maar liefst 1000 dagen kunnen duren. Wil jij meer weten over dit onderwerp? Check dan even dit artikel!


Halving is nog niet ingeprijst

Changpeng Zhao suggereerde eerder deze week dat de prijs van de BTC nog niet is aangepast aan de aankomende halving in mei 2020. Hij verwacht dan ook een stijging in waarde nadat de halving heeft plaatsgevonden.


Bitcoin Golden Cross

Onlangs passeerde Bitcoin een zogenoemde ‘Golden Cross‘. Deze gebeurtenis heeft al meerdere keren plaatsgevonden, en zorgde de afgelopen keer voor een stijging in waarde van 170% over een periode van 60 dagen. Hierdoor zijn diverse analisten positief ingesteld. Mocht dit gebeuren, dan zou Bitcoin kunnen stijgen tot ongeveer $26.000, waardoor het zijn vorige all time high zou verbreken.


Bitcoin nieuws

QCP Capital uit zorgen: Komt er een einde aan de Bitcoin-rally in het 2e kwartaal?
Nieuwe Bitcoin ETFs kochten al voor $35 miljard aan BTC
Stevent de Bitcoin koers af op een recordhoogte van $180.000?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?