pullix
Persbericht

Beleggers denken dat Pullix (PLX) vergelijkbare resultaten kan opleveren als Binance Coin (BNB) terwijl handelaren een eerste blik werpen op het hybride handelsplatform

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


PLX, de native token van de hybride Pullix-beurs met een fusie van CeFi- en DeFi-elementen, is een van de meest besproken munten in de huidige marktcyclus. Na al noteringen te hebben veiliggesteld op toonaangevende beurzen, navigeert de native PLX-token door de markt op een manier die investeerders doet nadenken over het potentieel om de groei van Binance (BNB) te evenaren. Terwijl de Binance-munt ook een grote speler is op de DeFi-markt, met een winst van meer dan 34% in de afgelopen maand, neemt Pullix twijfels weg met interessante snelheid en ontwikkelingen die bestaande uitdagingen in de DeFi-ruimte lijken aan te pakken.

Binance (BNB) zakt licht terwijl het een aanzienlijke marktdominantie behoudt

Door zijn positie van Solana terug te winnen in de afgelopen weken, staat Binance (BNB) opnieuw op de vierde plaats in de ranglijst van cryptocurrencies met de grootste marktkapitalisatie. Als een top crypto-uitwisselingsplatform voor vele jaren, heeft Binance ook een zeer significante groei doorgemaakt. De token is zelfs met meer dan 500.000% gestegen sinds de lancering.

Momenteel is Binance nog steeds in opkomst, aangezien de token actief bullish sentimenten op de markt berijdt. Ondanks een jaarlijkse winst van meer dan 83% en meer dan 38% in de afgelopen maand, ziet de token momenteel een wekelijkse daling van meer dan 6%. De daling heeft echter de prijs van Binance onder zijn wekelijkse steundrempel van $615 laten vallen.

Terwijl de Binance-munt nu in een wekelijkse prijsklasse van $546,43 en $618,65 houdt, denken experts dat het een goede kans heeft om boven zijn ATH van $686 uit te komen dit jaar, vooral in het tweede of derde kwartaal. Over het algemeen behoudt Binance een sterke positie onder de top uitwisselingsplatformen met ongelooflijk groeipotentieel, echter, met Pullix in beeld, kan Binance te maken krijgen met een sterke concurrent.

Pullix (PLX) verhoogt de standaard door eenvoudige handel zonder KYC mogelijk te maken met een passief inkomstenmodel

Beschouwd als een van de beste DeFi-munten om in te investeren, onderscheidt Pullix (PLX) zich als een hybride beurs die op innovatieve wijze Trade-to-Earn en een winstdelingsmodel incorporeert. Het platform heeft verbeteringen aangebracht aan zijn platform sinds het lanceren van zijn live trading bèta. Zo hebben ze één betalingsdienstaanbieder (PSP) toegevoegd en plannen ze nog twee toe te voegen om een breder scala aan cryptocurrencies te accepteren.

Bovendien kunnen gebruikers nu hun PLX-tokens staken om een deel van de dagelijkse opbrengsten te ontvangen, een unieke functie die niet vaak wordt gezien in het Web3-landschap. Daarnaast draagt het tokenverbrandingsmechanisme van PLX bij aan mogelijke waardevermeerdering. Het platform is al bezig met het upgraden van zijn systeem met een nieuw CRM om verschillende applicaties samen te brengen in één, wat DeFi en CeFi-kenmerken combineert en grote veranderingen in de DeFi-markt belooft.

Naast deze functies biedt het platform ook eeuwigdurende futures, CFD’s en een beveiligde cryptocurrencykluis. Sinds de initiële notering op $0,168, is PLX gestegen naar een ATH van $0,76, wat een opmerkelijke waardestijging van meer dan 350% markeert. Momenteel genoteerd op MEXC, BitMart, XT.com, Uniswap, CoinMarketCap en CoinGecko.

Met zijn recente lancering op 21 maart 2024 heeft Pullix ook staking geïntroduceerd, waarbij ongeveer een kwart van de voorverkooptokens al gestaked zijn, meestal vergrendeld voor 180 dagen na lancering. Deze updates tonen Pullix’ toewijding aan gebruiksvriendelijke functies en het aantrekken van langetermijninvesteerders op de DeFi-markt.

Bezoek Pullix 

Join De Pullix Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.