pbnug
Persbericht

Beleggers geven de voorkeur aan NuggetRush boven traditionele keuzes zoals Optimism en Cardano

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • NuggetRush (NUGX) is een nieuwe cryptocurrency die GameFi, NFT’s en goudmijnbouw combineert, en biedt een boeiende spelervaring terwijl het ambachtelijke mijnwerkers in onderontwikkelde landen ondersteunt.
  • De Optimism Foundation heeft 19,5 miljoen OP-tokens ter waarde van $90 miljoen verkocht aan een onbekende koper, met een lock-up periode van twee jaar. Deze tokens kunnen worden gedelegeerd voor deelname aan governance.
  • Ondanks dat het achterblijft bij andere cryptocurrencies in de huidige bullmarkt, vertoont Cardano (ADA) tekenen van aanstaande groei. Met toenemende activiteit, recordhandelsvolume en stijgende DeFi totale waarde vastgezet (TVL), wint ADA aan populariteit onder investeerders.

NuggetRush (NUGX) onderscheidt zich met zijn unieke investeringsbenadering, door elementen van GameFi, niet-vervangbare tokens (NFT’s) en goudmijnbouw te integreren. In tegenstelling, hebben recente ontwikkelingen binnen gevestigde cryptocurrencies zoals Optimism (OP) en Cardano (ADA) uitdagingen en kansen onthuld. Hier is waarom investeerders voor NuggetRush kiezen boven Optimism en Cardano.

>>Koop NuggetRush Nu<<

NuggetRush (NUGX): Een Unieke Investeringskans op de Cryptomarkt

Terwijl de gevestigde crypto’s de ruimte domineren in de huidige bullmarkt, zijn nieuwe tokens op zoek naar de aandacht van investeerders. Onder deze nieuwe cryptocurrencies voor beginners is NuggetRush (NUGX), dat een onderscheidende investeringsbenadering biedt. Het platform integreert GameFi, niet-vervangbare tokens (NFT’s) en goudmijnbouw.

Opmerkelijk is dat NuggetRush (NUGX) een spannende speelervaring biedt en het leven van ambachtelijke mijnwerkers in onderontwikkelde landen verbetert.

De mix van fysieke wereldinvloed en virtueel gamen aangeboden door NuggetRush (NUGX) spreekt investeerders aan die iets terug willen doen voor de gemeenschap. Daarom is NuggetRush (NUGX) vandaag de dag een geweldige crypto-investering.

NuggetRush heeft karakters die fungeren als in-game personages en verzamelbare NFT’s. Met alle vooruitgang zoals NFT-staking die 20% APY biedt, is NuggetRush (NUGX) meer dan een eenvoudige cryptocurrency. Het project heeft een door de gemeenschap ondersteunde gedecentraliseerde NFT-marktplaats die de trendieste NFT’s verkoopt.

NuggetRush (NUGX), behorend tot de beste GameFi-crypto’s, heeft een zeldzame RUSHGEM-collectie, inclusief NFT’s die inwisselbaar zijn voor fysiek goud.

Momenteel bevindt NuggetRush zich in zijn Launchpad-ronde en heeft het veel investeerders aangetrokken die op zoek zijn naar vroegtijdige aankoop van NUGX-tokens voordat de prijs explodeert. De tokens worden momenteel gewaardeerd op $0,019 en verkopen snel. De voorverkoop heeft al meer dan $3 miljoen opgehaald na de verkoop van meer dan 230 miljoen NUGX-tokens.

Deze NUGX-token trekt veel investeerders aan aangezien verwacht wordt dat het 30X zal stijgen na notering tegen $0,020 aan het einde van de Launchpad-ronde. Daarmee is het nu de beste crypto-investering.

>>Koop NuggetRush Nu<<

Inzichten in Optimism (OP): Recentelijke Privé Tokenverkoop en Marktanalyse

De Optimism Foundation (OP) heeft op 8 maart 2024 aangekondigd dat het een privé tokenverkoop is aangegaan van 19,5 miljoen OP-tokens. Deze Optimism (OP) tokens hadden destijds een waarde van ongeveer $90 miljoen en werden verkocht aan een onbekende koper.

De stichting is een van de onderhouders en ontwikkelaars van het Optimism (OP) netwerk, een blockchain gehost op Ethereum. Interessant is dat de verkochte Optimism (OP) tokens een lock-up periode van twee jaar hebben. Desalniettemin kan de koper deze OP-tokens delegeren aan niet-gelieerde derde partijen voor deelname aan besluitvorming over governance, waardoor ze vergelijkbare voordelen bieden als een niet-gevestigde Optimism-houder.

Deze Optimism-tokens zijn afkomstig uit het niet-toegewezen deel van de OP Token schatkist en maken deel uit van het oorspronkelijke werkingsbudget van de stichting van 30% van de initiële OP token voorraad. Deze verkoop lijkt de markten opgeschud te hebben, met de beren die de overhand nemen.

Op 14 maart werd Optimism verhandeld tegen $4,32, een daling van 6,57% in de afgelopen week. Analisten zeggen dat OP de steun op $4,15 zal testen voordat het herstelt, onderdrukt door verkoopdruk op de markt. Daarom is Optimism momenteel geen goede crypto om te kopen.

Cardano (ADA) is aanzienlijk achtergebleven bij de momentums van andere gevestigde munten in de huidige crypto bullmarkt.

Terwijl Bitcoin (BTC) een nieuw all-time high (ATH) heeft bereikt, net als de meeste andere altcoins, staat Cardano (ADA) nog steeds meer dan 75% onder zijn all-time high. Desondanks suggereren opkomende technische patronen en marktdynamieken dat Cardano (ADA) zich mogelijk klaarmaakt voor een exponentiële stijging.

De activiteit neemt toe, en begin maart registreerde Cardano (ADA) meer dan $2 miljard aan handelsvolume. De totale waarde vastgezet (TVL) in DeFi bevindt zich op all-time highs, en de snelle ontwikkeling on-chain verandert de mening van investeerders over Cardano (ADA) van een in 2021 crashende munt naar een top crypto om in te investeren in deze bull-cyclus.

Toename van on-chain activiteit verhoogt de vraag naar layer one tokens, en de release van vele Cardano (ADA) liquid staking tokens in DeFi heeft het ontluikende ecosysteem grote hefboomwerking geboden. Investeerders kunnen blijven verdienen aan staking beloningen en de tokens gebruiken als onderpand voor yield farming en leningen. Cardano’s (ADA) on-chain data toont aan dat retailinvesteerders terug zijn op de markt.

Op 14 maart 2024 werd Cardano (ADA) gewaardeerd op $0,8033, een stijging van 9,45% in de afgelopen week. Experts zeggen dat ADA zal stijgen naar $0,8415 in maart, aangedreven door verhoogde vraag.

Bezoek NuggetRush Presale Website 


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.