rebelsatoshi
Persbericht

Beleggers Laden Meer Solana, Stacks en $RECQ Presale Tokens in Ter Voorbereiding op een Grote Bullish Beweging Vooruit

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • De Solana (SOL) token staat op het punt om boven de $200 en verder te stijgen te midden van groei van het ecosysteem.
  • De prijs van Stacks (STX) wordt voorspeld om boven de $4 uit te stijgen.
  • De presale van de $RECQ token van Rebel Satoshi’s ($RBLZ) nadert het einde van de eerste fase met enorme vraag onder investeerders.

Met de markt die tekenen van bullishness vertoont, hebben investeerders de beste crypto’s uitgekozen om te kopen voor enorme winsten. Twee van de beste altcoins op hun lijst zijn Solana (SOL) en Stacks (STX). De derde token op hun lijst is Rebel Satoshi’s ($RBLZ) tweede token, $RECQ, die wordt verkocht in een presale. Laten we kijken naar de factoren die SOL, STX en $RECQ volgens deskundige investeerders de top altcoins maken.

Solana Gaat de Consolidatiefase in met een Verwachte Stijging Boven de $200

Toen de markt begin maart opleefde, bewees de Solana (SOL) token een van de beste presteerders te zijn. De Solana (SOL) token steeg kort boven de $200 en handelde op 18 maart op $208,56. Echter, toen de markt een correctie inging, daalde ook de Solana (SOL) token. De Solana (SOL) daalde met 20,1% om een paar dagen later rond de $166,57 te handelen.

Sindsdien, nu de markt kracht heeft getoond, is de Solana (SOL) token met 12,1% gestegen om rond de $186,75 te accumuleren. Te midden van de accumulatie in de Solana (SOL) prijs, bleef het ecosysteem zich uitbreiden. Bijvoorbeeld, Circle’s Cross-Chain Transfer Protocol werd op 26 maart gelanceerd op het Solana (SOL) Mainnet.

Vanwege de heropleving van de markt en de groei van het ecosysteem zijn experts optimistisch over Solana (SOL). Zij voorspellen dat Solana (SOL) boven de $200 en verder zal stijgen in de toekomst.

Stacks Koelt Af Na Het Behalen van een All-Time High met Verdere Stijgingen Voorspeld

De Stacks (STX) token is een van de best presterende tokens geweest in de recente weken. Echter, de Stacks (STX) token werd ook meegesleept in de marktvolatiliteit en daalde naar $2,51 op 16 maart. Sindsdien is de Stacks (STX) token blijven stijgen en heeft een nieuw all-time high bereikt. De Stacks (STX) token steeg naar $3,75, met een stijging van 49,4%.

De Stacks (STX) token is sindsdien een kleine correctie ingegaan van 8,2% om rond de $3,44 te handelen. Te midden van de stijging en correctie voor STX, werd de Nakamoto Public Testnet uitgebracht door Stacks op 25 maart.

Met de geplande lancering van het mainnet in de komende maanden zijn experts optimistisch over Stacks (STX). Zij voorzien dat de Stacks (STX) token boven de $4 en verder zal stijgen.

Rebel Satoshi’s $RECQ Nadert het Einde van de Early Bird Presale Fase

Het innovatieve meme coin project Rebel Satoshi is gebouwd op het Ethereum netwerk en is geïnspireerd door Guy Fawkes en Satoshi Nakamoto. Rebel Satoshi mobiliseert zijn Recusant gemeenschapsleden om de groeiende marktcentralisatie uit te dagen en de controle terug te nemen van de elites. Rebel Satoshi heeft een dubbel token systeem bestaande uit de $RBLZ en $RECQ tokens die voldoen aan de ERC-20 standaard.

De $RBLZ token is een governance en lidmaatschapstoken, terwijl de $RECQ token een utility en gas token is voor Rebel Satoshi. Rebel Satoshi streeft ernaar om $RBLZ naar een marktkapitalisatie van $100 miljoen te brengen en haalde meer dan $2,5 miljoen op tijdens zijn presale. Op 5 maart, nadat het 150% steeg tijdens de presale, heeft Rebel Satoshi de $RBLZ token op Uniswap en Coinstore genoteerd. Rebel Satoshi voert momenteel de presale van de $RECQ token uit.

De $RECQ token is geprijsd op $0,0020 per token in de Early Bird Fase. De huidige presale fase is voor meer dan 95% uitverkocht, met investeerders die meer dan 287 miljoen $RECQ tokens hebben gekocht. In de volgende fase zal $RECQ met 85% stijgen naar $0,0037. Bij de afsluiting van de presale zullen huidige $RECQ investeerders 525% rendement verdienen aangezien het zal stijgen naar $0,0125. Daarom wordt de $RECQ token beschouwd als een van de beste altcoins om op dit moment te kopen.

Voor de laatste updates en meer informatie, bezoek zeker de officiële Rebel Satoshi Website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.