rebel satoshi 12 feb
Persbericht

Beleggers negeren Dogecoin (DOGE) om zich te richten op een potentieel 100-voudige winst terwijl Rebel Satoshi (RBLZ) zich positioneert voor een Memecoin-rally

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • Deskundigen voorspellen dat Dogecoin (DOGE) zal blijven dalen en onder de $0,075 zal handelen.
  • Rebel Satoshi ($RBLZ) staat op het punt om na de lancering met 100x te stijgen, aangezien de winst uit de voorverkoop zal stijgen tot 150%.

Een van de beste altcoins op de markt, Dogecoin (DOGE), zit gevangen in een neerwaartse trend. Als gevolg hiervan zijn zijn investeerders op zoek naar de beste crypto’s om te kopen. In zo’n scenario is Rebel Satoshi ($RBLZ) tijdens de lopende voorverkoop uitgegroeid tot de favoriet. Laten we dieper ingaan om te begrijpen waarom experts een 100x potentieel in $RBLZ voorzien, voor op top-altcoins zoals DOGE.

Dogecoin Daalt Terwijl SpaceX DOGE Betalingen Accepteert Voor Het Herplannen Van Vluchten

De Dogecoin (DOGE) token zit gevangen in onrust op een volatiele markt. Echter, toen op 19 januari X Betalingen werden aangekondigd, leidde dit tot speculatie binnen de Dogecoin (DOGE) gemeenschap over de integratie op X. Als gevolg hiervan maakte de Dogecoin (DOGE) prijs een opleving mee. Het steeg naar $0,089 op 21 januari.

Sindsdien is de Dogecoin (DOGE) prijs echter weer in bearish gebied terechtgekomen. Op 11 februari was de Dogecoin (DOGE) tokenprijs gedaald naar $0,081. Toen de Dogecoin (DOGE) prijs daalde, accepteerde SpaceX op 6 februari DOGE-betalingen voor de herplande DOGE-1 missie. Bovendien werd op 7 februari gemeld dat er 100 miljoen Dogecoin ter waarde van meer dan $7 miljoen naar Robinhood waren overgemaakt. Dit heeft geleid tot angst voor een massale uitverkoop op de markt.

Dit heeft ertoe geleid dat experts bearish zijn geworden op Dogecoin (DOGE). Ze voorspellen dat het in de komende weken onder de $0,075 zal vallen.

Rebel Satoshi laat 100x potentieel zien terwijl de voorverkoop investeerders blijft aantrekken

Rebel Satoshi is een memecoin-project dat tot doel heeft de marktcentralisatie uit te dagen en zich tegen de elites te verzetten. De rebellie van Rebel Satoshi zal worden geleid door zijn gemeenschap van Recusant-leden. Rebel Satoshi haalt inspiratie uit Guy Fawkes en Satoshi Nakamoto om een nieuw tijdperk van decentralisatie in te luiden.

De beweging van Rebel Satoshi draait om zijn native governance token, $RBLZ. Rebel Satoshi heeft de totale voorraad van het $RBLZ-token vastgesteld op 250 miljoen en heeft zijn contract openbaar gemaakt. Het gedurfde doel van Rebel Satoshi is om het $RBLZ-token naar een marktkapitalisatie van 100 miljoen dollar te brengen.

Rebel Satoshi voert de voorverkoop van het $RBLZ-token uit in meerdere rondes. De voorverkoop is bij Recusants Ronde 5 tegen $0,024 per token met een stijging van 140%.

Rebel Satoshi heeft aangekondigd dat het het $RBLZ-token op DEXs zal noteren op 29 februari. Bovendien is Rebel Satoshi in vergevorderde gesprekken om het $RBLZ-token genoteerd te krijgen op een grote tier-1 CEX. Dit heeft experts ertoe aangezet om een 100x stijging voor het $RBLZ-token te voorspellen zodra de handel opent.

Als gevolg hiervan wordt het $RBLZ-token aangeprezen als een van de beste altcoins om nu te kopen.

Voor de laatste updates en meer informatie, zorg ervoor dat je de officiële Rebel Satoshi Voorverkoop Website bezoekt of contact opneemt met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.