thornugget
Persbericht

Beleggers verschuiven hun focus naar een opkomende cryptoster vanuit THORChain en Injective

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • NuggetRush (NUGX) is een nieuwe altcoin met een Play-to-Earn (P2E) NFT gaming platform en memecultuur. Het streeft ernaar gevestigde tokens uit te dagen en heeft interesse gewekt met een beperkte token voorraad van 500 miljoen.
  • Na een periode van zijwaartse handel, ervoer THORChain (RUNE) op 17 januari 2024 een correctie van 10%. Een korte rally werd gevolgd door een afwijzing nabij $6,455, wat leidde tot een bearishe trend en een verlies van 20% in marktkapitalisatie.
  • Injective (INJ) zal op 21 januari 2024 bijna $150 miljoen aan INJ-tokens vrijgeven, wat anticipatie creëert voor een belangrijke marktgebeurtenis. Token ontgrendelingen, vaak bekeken met een bearish perspectief, kunnen leiden tot een toegenomen aanbod, wat potentieel een daling in waarde kan veroorzaken.

In de dynamische cryptomarkt is het navigeren door het steeds evoluerende landschap een uitdaging die een scherp oog voor opkomende kansen en potentiële valkuilen vereist. Hier duiken we in de laatste ontwikkelingen van drie altcoins—NuggetRush (NUGX), THORChain (RUNE) en Injective (INJ). De projecten hebben de aandacht van investeerders getrokken om verschillende redenen. Blijf lezen om meer te leren over de diverse en innovatieve aard van NuggetRush, THORChain en Injective.

>>Koo NuggetRush Nu<<

NuggetRush (NUGX) is een veelbelovende nieuwkomer in crypto, die P2E-gaming en GameFi integreert

NuggetRush (NUGX) behoort tot de beste altcoins om in te investeren, waarbij het de principes van Impact Gaming en GameFi incorporeert.

Interessant is dat NuggetRush (NUGX) tot de nieuwste crypto-ICO’s behoort die op de markt zijn gekomen, met de ambitie om gevestigde tokens van de troon te stoten. Hoewel het nieuw is in de cryptosector, wekt NuggetRush (NUGX) veel interesse en enthousiasme op bij handelaren en investeerders.

In dat kader integreert NuggetRush naadloos twee dominante cryptotrends aangezien het fungeert als een play-to-earn (P2E) NFT gaming platform met een memecultuur. Bovendien helpt de beperkte token voorraad van 500 miljoen NUGX het groeipotentieel van het project te ondersteunen.

NuggetRush (NUGX) is ontworpen met een baanbrekend Play-to-Earn (P2E) gaming concept dat de crypto-ervaring herdefinieert, waardoor het een winstgevende en interactieve reis wordt. Het concept verhoogt de gebruikersinteractie, wat NuggetRush (NUGX) de beste crypto-investering maakt, met tastbare voordelen die speculatieve handel overtreffen.

De prestatie van de project’s presale is een bewijs van het grote potentieel. Momenteel wordt NuggetRush (NUGX) gewaardeerd op $0,018 in ronde 5 van de presale. Opmerkelijk is dat het project al meer dan 160 miljoen NUGX-tokens heeft verkocht en meer dan $1,8 miljoen heeft opgehaald. Met al deze kenmerken en groeipotentieel wordt NuggetRush (NUGX) beschouwd als een goede crypto om vandaag te kopen.

>>Koop NuggetRush Nu<<

THORChain (RUNE) Ondergaat Correctie en Weerstand in Recente Prijsbeweging en Marktvooruitzichten

Na enige tijd zijwaarts te hebben gehandeld, heeft de prijs van THORChain (RUNE) een correctie van meer dan 10% in waardering opgetekend in de vroege handelsuren van 17 januari 2024.

THORChain (RUNE) handelde een tijdje in een geconsolideerde range, waarna de stieren momentum kregen en de prijs uit het bereik brak. Maar, deze THORChain (RUNE) rally was van korte duur omdat de prijs werd afgewezen nabij $6,455.

Na dat incident handelde de prijs van THORChain (RUNE) onder sterke bearishe invloed en gaf alle winsten van de recente stijging op. Terwijl de cryptomarkt aan momentum verloor, registreerde THORChain (RUNE) een verlies van 20% in zijn cryptomarktkapitalisatie. Sindsdien handelt THORChain (RUNE) zijwaarts, wat aangeeft dat het token ongeïnspireerd was en wachtte op de volgende prijscatalysator.

Op 18 januari 2024 handelde THORChain (RUNE) tegen $4,11, een daling van 23,81% in de afgelopen week. Experts zeggen dat THORChain (RUNE) zal worstelen onder de weerstand van $4,55, onderdrukt door verhoogde verkoopdruk in de cryptoruimte.

Verwachtingen Bouwen Op terwijl Injective (INJ) Zich Voorbereidt om $150 Miljoen Aan Tokens te Ontgrendelen

Volgens recente analyses bereidt het netwerk van Injective (INJ) zich voor op een aanzienlijke marktgebeurtenis met de aanstaande release van bijna $150 miljoen aan INJ-tokens. De ontwikkeling, gepland voor 21 januari 2024, wordt verwacht om verhoogde volatiliteit in de prijs van Injective (INJ) te introduceren, wat een geweldig moment markeert voor marktanalisten en investeerders.

Token ontgrendelingen zijn belangrijke gebeurtenissen in de altcoin ruimte, meestal beschouwd met een bearish vooruitzicht. Deze incidenten leiden tot een toename in het aanbod van Injective (INJ), wat, samen met onveranderde vraag, normaal gesproken resulteert in een daling van de waarde.

Voor Injective betekent de release van 3,67 miljoen INJ-tokens, wat 4,33% van de totale voorraad vertegenwoordigt, een aanzienlijke invloed op de marktdynamiek. De meeste van deze Injective (INJ) tokens zijn toegewezen aan het team en adviseurs van het netwerk, wat mogelijke verkoopdruk op de markt creëert.

Sinds 20 december 2023 handelt Injective (INJ) binnen een range, wat een consolidatiefase vertegenwoordigt die mogelijk versmalt vanwege de verwachte volatiliteit door token ontgrendelingen.

Op 18 januari 2024 handelde Injective (INJ) tegen $37,67, een daling van 6,89% in de afgelopen week. Experts zeggen dat Injective (INJ) de steun op $35,50 zal testen voor het einde van januari, onder druk van verkoopdruk door de token ontgrendeling.

Bezoek de NuggetRush Presale Website  


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.