Rebel Satoshi
Persbericht

Beleggers wedden op nieuwe voorverkoop voor enorm voordeel: Dogwifhat en Avalanche streven naar snelle marktwinsten

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Houders van Dogwifhat (WIF) verwachten een rendement naar $4.
  • Avalanche-houders (AVAX) verwachten ook een snel herstel.
  • Het $RECQ-token van RebelSatoshi zal in 2024 meer aandacht van beleggers krijgen.

De toegenomen concurrentie van Floki zou de oorzaak kunnen zijn van de stagnatie van Dogwifhat (WIF). Het netwerk van Avalanche (AVAX) breidt zich uit na een nieuw partnerschap.

De populariteit van Rebel Satoshi is enorm gestegen nu april ten einde loopt. Beleggers hadden zich gehaast om te profiteren van de $RECQ-munt van RebelSatoshi nadat deze met 85% was gestegen. Maar kan Rebel Satoshi een van de beste DeFi-projecten worden? Blijf lezen voor meer.

RebelSatoshi: deelname van de gemeenschap omzetten in waardevolle beloningen

Meme-muntecosystemen duiken overal in de crypto-industrie op. Projecten als RebelSatoshi hebben de aandacht van de markt getrokken nadat ze een unieke meme-muntgemeenschap hadden onthuld die toegang heeft tot mogelijkheden voor het opbouwen van rijkdom. De centrale missie achter de RebelSatoshi-gemeenschap is het leiden van de aanklacht tegen de opkomst van gecentraliseerde machten. Rebel Satoshi gelooft dat veel bedrijven zijn afgedwaald van de visie van decentralisatie.

Het project bouwt aan een gemeenschap met gelijke kansen op het opbouwen van welvaart voor alle leden. Dit zal een terugkeer naar gedecentraliseerde ecosystemen inspireren. RebelSatoshi bevat ook drie belangrijke diensten voor het creëren van rijkdom: NFT-handel, het inzetten van munten en speel-om-verdien-spelmogelijkheden. RebelSatoshi maakt gebruik van twee tokens bij zijn dienstverlening. Het inzetten van munten gebeurt met het $RBLZ-token. Communityleden kunnen tot 20% APY verdienen als ze hun $RBLZ-munten inzetten.

RebelSatoshi wordt ook geleverd met arcade-gamingdiensten, waartoe communityleden toegang hebben via het tweede token, $RECQ. Het netwerk gebruikt $RECQ ook als een nutstoken voor betalingen, vergoedingen, transacties en beloningen. De vraag van $RECQ is enorm gestegen tijdens de aanhoudende voorverkoop.

Na een waardesprong van 85% steeg $RECQ naar de huidige prijs van $0,0037 toen het de eerste fase van de voorverkoop inging. In fase twee zal $RECQ naar $0,0044 springen. De stijging van $RECQ zou het ook naar vergelijkbare hoogten kunnen brengen als $RBLZ, dat met 150% groeide in zijn blockchain-ICO.

Dogwifhat heeft moeite om boven de $3 uit te komen

Beleggers zijn teleurgesteld over het trage herstel van Dogwifhat (WIF) in de post-BTC-halveringscène. Veel houders van Dogwifhat (WIF) verwachtten een snelle terugkeer naar $4 na de halvering van Bitcoin. Toch heeft de meme-munt moeite gehad om dezelfde grip te krijgen die hem op 31 maart naar een recordhoogte van $ 4,85 duwde.

Het WIF-token van Dogwifhat werd eind maart verhandeld tegen $4,5886. Het daalde met 21,80% naar $3,5880 in de tweede week van april. WIF bleef bearish en daalde een week later met 18,32% naar $2,9306. Vervolgens daalde de koers eind februari met 9,50% naar $2,6519.

Het trage herstel van Dogwifhat (WIF) zou te wijten kunnen zijn aan de groei van het ecosysteem van Floki. De concurrentie tussen Dogwifhat (WIF) en Floki is in 2024 hoog gebleven. De stijgende DeFi-activiteit van Floki heeft veel investeerders in meme-munten naar zijn netwerk getrokken.

Analisten vrezen dat Dogwifhat (WIF) getroffen is door deze stijging, vandaar de trage prestaties eind april. Toch verwachten ze dat WIF zich met 53,45% zal herstellen tot $4,0695 wanneer de markt weer in een bullrun terechtkomt.

banner

Avalanche verwelkomt Jiritsu-partnerschap

Avalanche (AVAX) is in de $30-regio gebleven, terwijl beleggers stevig vasthouden en geloven in het komende herstel. De markt kreeg medio april te maken met een prijscrash, wat leidde tot een daling van top-altcoins zoals Avalanche. Uit rapporten van Onchain blijkt dat de marktkapitalisatie van Avalanche (AVAX) sinds medio maart met $10 miljard is gedaald.

AVAX werd in de laatste week van maart verhandeld tegen $57,82. Begin april daalde de koers met 21,51% naar $45,38. Twee weken later daalde AVAX met 15,60% naar $38,30. Het bleef bearish en daalde eind april met 11,38% naar $33,94.

Avalanche (AVAX) zou kunnen stijgen als gevolg van de groeiende DeFi-activiteit op zijn netwerk. Op 26 april kondigde Jiritsu de lancering aan van zijn laag-1 blockchain op Avalanche (AVAX). Analisten verwachten meer ontwikkelingsactiviteit op Avalanche (AVAX). Dit zou de waarde van AVAX met 35,15% kunnen doen stijgen tot $45,87.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.