Belofte: Ripple komt met nauwkeurigere XRP-volume en verkooprapportages

Ripple, het bedrijf achter de cryptocurrency XRP, heeft een hogere mate van nauwkeurigheid belooft ten aanzien van XRP-volumes en verkopen.


Neppe handelsvolume

Ripple benoemd de recente rapporten over neppe cryptocurrency handelsvolumes. In deze rapporten er wordt beweert dat 95% van het Bitcoin (BTC)-handelsvolume nep is. In een ander rapport van dezelfde uitgever, Bitwise, blijkt echter dat nep-handelsvolumes door cryptocurrency exchanges geen invloed hebben op de realtime waarde van de Bitcoin.


Maatregelen

Om aan deze zorgen tegemoet te komen, wil Ripple gaan samenwerken met haar partners. Onder andere de aanpak van rapportages van gegevens van de cryptocurrency XRP zullen worden geëvalueerd. Hiernaast zal er een meer conservatieve benadering van XRP-verkopen worden aangeboden. Volgens Ripple zou het kunnen zijn dat de omzet van XRP in het tweede kwartaal van dit jaar aanzienlijk lager zal zijn dan in het eerste kwartaal.


CoinMarketCap

Onlangs werd bekend gemaakt dat CoinMarketCap (CMC) een nieuwe alliantie genaamd ‘Data Accountability & Transparency Alliance’. Het gevolg hiervan was dat exchanges die geen verplichte gegevens zouden verstrekken uit hun berekeningen werden gehaald. Hierom nemen veel bedrijven maatregelen om dit te voorkomen. Hiernaast worden er diverse nieuwe functies aan het platform toegevoegd. Voor meer info lees ons artikel hierover.

 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken