ADA, Cardano
Altcoin, Cardano

Benjamin Cowen: Cardano-prijs kan met maximaal 50% dalen

Benjamin Cowen, de gerenommeerde crypto-analist en oprichter van ‘Into The Cryptoverse’, heeft zijn zorgen geuit over de toekomst van het native token van Cardano, of ADA afgekort.

Via een recente Twitter-thread heeft Cowen zijn perspectief gedeeld over de prijsontwikkeling van ADA, wat wijst op mogelijke neerwaartse trends die zich in de nabije toekomst kunnen voordoen.

Benjamin Cowen heeft zijn bevindingen verder uitgewerkt en presenteerde een grafiek die zijn voorspelling illustreert over de prijsbeweging van ADA ten opzichte van Bitcoin. Op basis van de historische prijsgegevens van het token heeft Cowen een trendlijn getrokken vanaf het dieptepunt in 2018. Volgens dit patroon bestaat het risico dat ADA de prijsniveaus herziet die voor het laatst werden gezien in het derde kwartaal van 2019, mogelijk in hetzelfde kwartaal van 2023.

cardano prijsvoorspelling

Alhoewel Cowen zich voornamelijk richt op altcoin-grafieken in relatie tot Bitcoin, toont hij ook scepsis ten opzichte van de waarde van ADA in dollars. Hij verwacht dat de prijs van het token tegen het einde van het jaar zijn eerdere dieptepunten kan bereiken.

Het is nog onzeker hoe Cardano deze voorspelde uitdaging zal doorstaan en hiermee zeker in geen enkele vorm handelsadvies, maar de analyse van Cowen fungeert volgens hemzelf als een waarschuwing voor degenen die hebben geïnvesteerd in de altcoin. In de komende maanden zullen we erachter komen of de analyse van Cowen zich zal uitspelen of niet.

Cardano nieuws

Cardano in ‘depressie fase’ – Is dit hét moment om in te stappen?
Cardano (ADA) staat volgens analist Dan Gambardello op het punt van grote koersstijging
Bitcoin-voorstander Max Keiser voorspelt 90% waardeverlies voor Cardano (ADA)
Meer nieuws

Meest gelezen

Waarom vandaag 14:30 cruciaal wordt voor de Bitcoin koers
Deze 3 crypto’s laten enorme stijgingen zien: Wat is er aan de hand?
Bitcoin koers zakt onder $60.000 terwijl de SEC opnieuw toeslaat
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk