Borroe
Persbericht

Beste cryptocurrencies voor hoge ROI: Filecoin, Borroe Finance, Dogecoin en SingularityNET

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Als u op zoek bent naar de beste crypto’s om in te investeren voor een hoge ROI in 2024, raden experts Filecoin (FIL), Dogecoin (DOGE), SingularityNET (AGIX) en Borroe Finance ($ROE) aan. AGIX en $ROE zullen in 2024 waarschijnlijk een enorme marktacceptatie als AI-tokens registreren. Op dezelfde manier werken Filecoin en Dogecoin actief aan het uitbreiden van hun ecosysteem. Blijf lezen om te zien wat experts van hun tokens vinden.

$ROE Tokens Kopen

Filecoin registreert nieuw ecosysteempartnerschap

Op 8 maart integreerde Bitcoin Virtual Machine (een modulair blockchain-metaprotocol) Filecoin als opslaglaag. Volgens web3-experts zal de samenwerking van BVM met Filecoin de veiligheid en schaalbaarheid van Bitcoin Layer-2-dataoplossingen verbeteren.

Als gevolg van de uitbreiding van het ecosysteem van Filecoin registreerde FIL begin maart een prijsstijging. Op 4 maart handelde FIL tegen $ 9,97. Zeven dagen later won FIL 10,78% en werd verhandeld voor $11,09. Als één van de beste altcoins in de sector voorspellen experts dat FIL waarschijnlijk zal stijgen en in april voor $15,50 zal handelen als gevolg van de komende halvering van Bitcoin.

Borroe Finance: het overbruggen van de financieringskloof in de Web3-industrie

Banken en investeringsgroepen lenen zelden geld aan web3-bedrijven vanwege het volatiele karakter van de sector. Als gevolg hiervan moeten web3-deelnemers geld betrekken van innovatieve platforms zoals Borroe Finance. Met Borroe Finance kunnen makers van web3-inhoud geld inzamelen door toekomstige abonnementen met korting te verkopen.

De vierde voorverkoopfase van $ROE is aan de gang en het token wordt verkocht voor $0,019. Aan het einde van alle voorverkoopfasen zal $ROE voor $0,040 worden verkocht op de beste crypto-beurzen en een ROI van 110,5% opleveren voor vroege investeerders. Bovendien zeggen experts dat $ROE waarschijnlijk een snelle marktacceptatie zal genieten en later dit jaar voor $0,190 zal worden verhandeld.

$ROE Tokens Kopen

DOGE-reeksen te midden van Crypto Bull Run

Dogecoin werd in 2021 populair dankzij de beroemde invloed van Elon Musk. Sindsdien heeft Dogecoin een gestage groei doorgemaakt en de meme-munt heeft op 28 februari de bijgewerkte versie, 1.14.7, op GitHub uitgebracht. Bovendien hebben blockchain-ontwikkelaars gebruikers van GUI-portemonnee (QT Binaries) aangemoedigd om zo snel mogelijk te upgraden.

Ondanks deze vooruitgang in het ecosysteem, bevond DOGE zich in de eerste week van maart. Op 4 maart werd DOGE verhandeld voor $0,1749. Zeven dagen later won DOGE een schamele 0,20% en werd verhandeld voor $0,1754. Door de gemeenschap aangestuurde mememunten zoals WIF en PEPE staan dit jaar in de schijnwerpers. Als gevolg hiervan denken analisten dat DOGE in juni zal stijgen en voor $0,1990 zal handelen.

AGIX stijgt begin maart

AI-projecten zijn de nieuwe attractie in de blockchain-industrie en SingularityNET heeft concrete plannen voor dit nieuwe ecosysteem. Op 28 februari publiceerde SingularityNET zijn 2024 Decentralized AI Platform Strategy Roadmap, en deze roadmap laat zien dat SingularityNET zich dit jaar zal richten op het internet van kennis, schaalbaarheid, integraties, adoptie en bruikbaarheid.

Dankzij het groeiende vertrouwen in het SingularityNET-project noteerde AGIX begin maart een prijsstijging met dubbele cijfers. Op 4 maart werd AGIX verhandeld voor $ 0,8694. Een week later won AGIX 42,38% en werd verkocht voor $1,2450. Volgens analisten zal AGIX waarschijnlijk zijn bullish traject voortzetten en in 2024 voor $1,9550 handelen als gevolg van de toegenomen marktinteresse in AI-tokens.

Lees hier meer over Borroe Finance:
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.