Organic Green Lines
Persbericht

Beste Duurzame Beleggingen 2023 – C+Charge, het Groene Crypto Project Waarmee je met jouw EV kan verdienen!

De crypto koersen zitten deze week weer in de lift en dat zorgt voor veel opluchting onder de crypto traders die in 2022 veel van hun portfolio zagen verdwijnen. Niet alle cryptomunten profiteren van deze tijdelijke stijgingen en dus moet je nog wel goed onderzoeken welke munten je het meest op kunnen leveren.

In dit artikel helpen we je met 2 cryptomunten waarvan we verwachten dat die op termijn gaan stijgen. Het gaat hier om drie cryptomunten die allemaal verkrijgbaar zijn in een crypto presale en dus nog niet te traden zijn bij crypto exchanges.

Je zult alles over deze 2 verwachte crypto stijgers te weten komen, zo kijken we naar wat de verschillende projecten van plan zijn, hoe de tokenomics er uit zien en waar de potentie van deze cryptomunten vandaan komt.

Top 2 Verwachte Crypto Stijgers

  1. Fight Out (FGHT) – Word Fit Met Fitness En Verdien Tegelijkertijd Crypto
  2. C+Charge (CCHG) – Verdien Carbon Credits Met Het Opladen Van Je Auto

>>> Nu naar de Fight Out Presale >>>

1. Fight Out (FGHT) – Word Fit Met Fitness En Verdien Tegelijkertijd Crypto

Fight Out is een nieuw fenomeen in de Move-to-Earn sector, een sector die vorig jaar ontstond nadat onder andere STEPN zijn intrede op de markt deed. Dat project wil mensen belonen voor de stappen die ze dagelijks zetten.

Er is echter een probleem met STEPN; om mee te doen heb je een dure NFT nodig en vervolgens worden alleen je stappen bijgehouden. Het team achter Fight Out vond dat het beter kon en ontwikkelt nu het nieuwe Move-to-Earn project dat zich bezig houdt met alle gebieden van fitness.

Je krijgt bij Fight Out een eigen profiel in de applicatie, waarbij je ook een eigen NFT-avatar krijgt die niet te verhandelen is. Dit is namelijk jouw persoonlijke karakter binnen de Fight Out wereld die sterker zal worden als jij meer investeringen doet. Hier zie je duidelijk dat Fight Out zoveel mogelijk Web 3 toepassingen verwerkt.

Voor de workouts die je binnen Fight Out voltooid krijg je betaalt in REPS, een off-chain token die naast de FGHT token gebruikt wordt binnen Fight Out. Je kunt met REPS nieuwe workouts kopen, abonnementen afsluiten, een persoonlijke trainer inhuren en nog veel meer.

De presale van Fight Out is nu al een succes en heeft al bijna $4,5 miljoen opgehaald. Er ligt een eerste mijlpaal op $5 miljoen en tot die tijd biedt Fight Out nog een bonus aan van wel 50%.

Om mee te doen met de Fight Out presale ga je nu naar de website van het project, verbind je een wallet en ruil je ETH of USDT in voor de FGHT tokens.

>>> Nu naar de Fight Out Presale >>>

2. C+Charge (CCHG) – Verdien Carbon Credits Met Het Opladen Van Je Auto

De laatste presale uit dit overzicht is C+Charge, een nieuwe duurzame cryptomunt die jou carbon credits kan uitkeren voor het opladen van je elektrische auto. Op dit moment is de carbon credit markt voornamelijk nog bezet door grote bedrijven, maar particulieren krijgen met deze cryptomunt de kans om mee te doen.

C+Charge ontwikkelt namelijk een betaalsysteem voor laadstations voor elektrische auto’s. Dit betaalsysteem werkt met de eigen cryptomunt CCHG, waarmee je dus moet kunnen gaan betalen bij het oplaadstation.

Vervolgens krijg je na het opladen carbon credits in je wallet die als token aangeboden kunnen worden.

Je kunt C+Charge nog tot eind maart in de presale kopen, daarna zal het beschikbaar komen bij de eerste centrale exchanges. In de presale koop je de CCHG tokens, die je later weer kunt verkopen of kunt gaan gebruiken om je auto mee op te laden.

De C+Charge presale wordt de afgelopen tijd op een steeds hoger tempo uitverkocht. Er is al 1,3 miljoen dollar opgehaald en is het hard onderweg naar de derde fase van de presale.

>>> Nu naar de C+Charge Presale >>>