pbpepe
Persbericht

Beste munten om te kopen voor grote winsten in april – Bonk, Pepe en NuggetRush

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Pepe zou in april kunnen stijgen naar $0,000015.
  • Er wordt voorspeld dat Bonk in april $0,00003443 zal bereiken.
  • Er wordt voorspeld dat NuggetRush zal stijgen naar $0,020 en een winst van 10x zal opleveren.

Topanalisten hebben Bonk, NuggetRush en Pepe gekozen als de beste munten om in te investeren voor potentiële winsten in april. Laten we eens kijken naar hun huidige prijsbewegingen en wat analisten voor hen hebben voorspeld.

NuggetRush Kopen

De aanstaande lancering van NuggetRush (NUGX) levert grote winsten op voor beleggers

NuggetRush (NUGX) veroorzaakt sinds het begin van zijn cryptocurrency ICO een storm op de cryptomarkt. Het project heeft al belangrijke mijlpalen bereikt, waarbij meer dan 250 miljoen NUGX-tokens zijn verkocht en $3,4 miljoen is opgehaald. Dit toont het succes van het project aan terwijl het zich in de crypto ICO-fase bevindt.

NuggetRush streeft ernaar een platform te creëren dat anders is dan alles wat we ooit in de P2E-games hebben gezien. Het biedt een platform dat spelers beloont voor het spelen van hun favoriete spellen. Het goede nieuws is echter dat er meerdere manieren zijn waarop spelers beloond kunnen worden. Ten eerste kunnen ze goud en andere mineralen in de virtuele wereld delven en verkopen om hun gratis tokens te krijgen.

Een andere manier om dit te bereiken is door middel van speurtochten en competities, waarbij mensen op het platform kunnen spelen en gratis prijzen kunnen winnen. De beloningen kunnen bestaan uit gratis tokens, populaire NFT’s en in-game assets. Maar u moet zich ervan bewust zijn dat alle miningactiviteiten variëren van zeer eenvoudig tot uiterst moeilijk.

Ze hebben de mogelijkheid om samen te werken en samen de speurtochten te doen en vervolgens de opbrengsten onder elkaar te verdelen. Dit bevordert teamwerk tussen de spelers en verbetert ook de efficiëntie van hun miningproces. Met deze geweldige functies hebben analisten voorspeld dat NuggetRush na de lancering in de komende weken tien keer zal stijgen, waardoor het het beste DeFi-project is waar je nu aan kunt deelnemen.

NuggetRush Kopen

Pepe (PEPE) Prijsvoorspelling voor april

Na begin maart verliezen te hebben geleden door de verkoopdruk, is het positieve momentum teruggekeerd op de Pepe (PEPE)-markt. Het is één van de ETH-memecoins die heeft geprofiteerd van de laatste stijging van Bitcoin boven de grens van $70.000.

Uit gegevens van CoinMarketCap bleek dat de Pepe-munt 34,0% heeft gepompt op het wekelijkse tijdsbestek. Deze prijspomp vertaalt zich in een waardebeweging van $0,000006374 naar een hoogtepunt van $0,000008457. De volgende stap voor de bulls is vechten voor een mogelijk psychologisch doel van $0,000010.

Ze zouden echter de weerstand op het prijsniveau van $0,0000085 moeten overtreffen. Het herwinnen van $0,000010 zou Pepe’s kansen kunnen vergroten om te stijgen naar $0,000015 en weer deel uit te maken van de beste memecoins op de markt.

Bonk (BONK) Prijsvoorspelling

Bonk (BONK) heeft ook de bullish golf in de markt opgevangen, met een stijging van 29,4% en 125,7% op de wekelijkse en maandelijkse termijnen. In termen van waardebeweging klom Bonk van een wekelijks dieptepunt van $0,00002057 naar een piek van $0,00002675, waarmee hij zich aansloot bij de bullish altcoins op de markt.
Niettemin is de meme-munt nog steeds in een race met de klok mee bezig, aangezien de hoogste waarde ooit $0,00004547 bedraagt. Een blik op de complexe indicatoren van Bonk laat zien dat 22 daarvan aangeven dat de koers bullish is, terwijl slechts 2 aangeven dat de koers bearish is.

Via dit latere pad moet Bonk het $0,00003-niveau overwinnen. Integendeel, het zou de weerstand moeten doorstaan bij $0,00002766 en $0,00002933. Zelfs met een prijsstijging van 750% zou het overwinnen van deze weerstanden BONk in april naar de grens van $0,00003443 kunnen brengen.

Laatste gedachten

Individuen die vragen welke crypto ze in april moeten kopen voor een enorm rendement, kunnen zich concentreren op Bonk, NuggetRush en Pepe. NuggetRush lanceert zijn platform echter toevallig rond dezelfde tijd. Dit zou het daarom de beste optie maken voor de grootste winsten.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.