bitbot
Persbericht

Beste nieuwe crypto: Hoe verschilt Bitbot van de rest?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In 2023 was er sprake van een enorme groei in de sector voor trading bots op Telegram, met een handelsvolume dat voor het eerst de $5 miljard overschreed. Dat maakt het een van de snelstgroeiende crypto sectoren en het is een van de redenen achter de groeiende belangstelling voor de presale van Bitbot.

De presale heeft in slechts 4 dagen al 278.000 dollar opgebracht, en met een X-community van meer dan 86.000 mensen die de presale aanmoedigen, lijkt dit project nu al een van de beste nieuwe mogelijkheden te zijn voor het investeren in crypto in 2024.

De timing van deze aankondiging kan niet beter zijn, nu de markt zich opmaakt voor een nieuwe bull run. Bitbot biedt een unieke oplossing in de ruimte voor trading bots op Telegram door particuliere beleggers de eerste non-custodial trading bot ter wereld aan te bieden. Lees verder om meer te weten te komen over het enorme groeipotentieel dat beleggers in 2024 te bieden heeft.

Telegram trading bots uitgelegd

Trading bots op Telegram bieden Telegram gebruikers een naadloze handelservaring op het platform. Gebruikers kunnen transacties rechtstreeks met vrienden delen en strategieën vergelijken in de Telegram app. Bovendien gebruiken de trading bots van Telegram een mobielvriendelijke interface, waarmee ze de doorgaans complexe UX waarmee veel mensen te maken krijgen wanneer ze vanaf hun mobiele apparaten toegang krijgen tot een DEX, omzeilen.

Ondanks de enorme handelsvolumes blijven trading bots een nieuw concept op het gebied van retailinvesteringen, waarbij Maestro, Unibot en Banana Gun een gecombineerd handelsvolume van meer dan $5 miljard bereiken tijdens bearish marktomstandigheden. De marktkapitalisatie van de trading bots op Telegram bedraagt nu in totaal meer dan $330 miljoen. Als gevolg hiervan zijn crypto fans enthousiast om te zien wat deze bots zullen genereren tijdens een bullmarkt.

De introductie van deze grote namen is echter niet zonder schandalen en uitdagingen verlopen. Nu de hacki van Unibot een waardedaling van ongeveer 40% teweegbrengt, en beschuldigingen van rugging van het native Banana Gun token leiden tot een waardedaling van meer dan 90%, zijn er enorme zorgen over het gebrek aan beveiliging in deze projecten, waarbij bots de beveiliging van de klant in handen nemen. Bitbot heeft een enorme kans geïdentificeerd om een deel van de 800 miljoen gebruikers van Telegram te veroveren, die Telegram al beschouwen als het publieke forum bij uitstek voor het verhandelen van crypto.

Bitbot in een notendop

Bitbot verschilt van de standaard trading bots op Telegram door veel meer nadruk te leggen op beveiliging en samen te werken met Knightsafe om een non-custodial trading oplossing te bieden. Hierdoor kunnen gebruikers de enige beheerders van hun coins zijn totdat de transacties zijn voltooid.

Knightsafe biedt ook een niveau van geavanceerde bewaring, waardoor geen enkele partij toegang heeft tot of zicht heeft op een volledige sleutel, aangezien meerdere niet-vertrouwende partijen de sleutel delen zonder gegevens te delen. Dit biedt privacy, nauwkeurigheid en een extra beveiligingslaag voor gebruikersinvesteringen. Deze beveiligingsmaatregelen beperken het tegenpartijrisico en minimaliseren de blootstelling van gebruikers.

Bovendien levert Bitbot een gebruiksvriendelijke en ultra-intuïtieve interface waarmee gebruikers zich kunnen concentreren op de vitale prioriteit: handelen. Het feature pakket van Bitbot omvat eenvoudige UX en een eenvoudig te gebruiken wallet-creatie met één klik, waarmee je maximaal drie gratis wallets kunt maken. Extra wallets kunnen handelaren helpen om hun beleggingen bij te houden en te organiseren en extra beveiliging te bieden.

Toch is er nog veel meer dat de bewering van experts ondersteunt dat Bitbot de beste nieuwe crypto is die in 2024 op de markt zal komen.

Waarin onderscheidt Bitbot zich nog meer?

Naast het non-custodial aanbod, bestaat het projectteam van Bitbot uit een overtuigende combinatie van ervaring in zowel de traditionele financiële als de blockchain-sector. Het resultaat is een platform dat de allernieuwste innovatie van crypto combineert met het hoge beveiligingsniveau dat je van traditionele financiële platforms mag verwachten.

Om de inzet van Bitbot op het gebied van beveiliging verder te onderstrepen, ontwikkelt het projectteam geavanceerde anti-MEV- en anti-rug oplossingen. Deze zullen werken om activa van gebruikers te beschermen tegen MEV-bot exploits die winst uit transacties afromen, pomp- en dump-schema’s en aanvullende problemen die kunnen worden ervaren bij alternatieven als Unibot en Banana Gun.

Dankzij de krachtige sniping-functie kan iedere gebruiker van Bitbot, ongeacht het expertiseniveau, automatisch door de blockchain scannen om potentiële, goedkope presale mogelijkheden en op de exchange gelanceerde tokens te identificeren die bullish gedrag vertonen. Dit maakt uitstekende, goed geïnformeerde en winstgevende besluitvorming mogelijk.

De gebruikers die als de beste willen handelen, kunnen transacties van de best presterende wallets nabootsen via de innovatieve functie voor kopieerhandel van Bitbot. Door de handelsacties van de meest winstgevende wallets te repliceren, fungeert deze functie als een spiegel om nieuwkomers en degenen die snel in de markt voor crypto willen duiken te helpen profiteren van de meest succesvolle gebruikers van het platform.

De investeerders van Bitbot zullen ook kunnen genieten van een ingebouwd verwijzingsprogramma, dat een verwijzer beloont met 15% van de handelskosten die levenslang van de doorverwezen investeerder worden geïnd.

Groeipotentieel: Is Bitbot de beste nieuwe crypto in 2024?

De Bitcoin halving (BTC) en de spotgoedkeuring van Bitcoin ETF’s wakkeren de vlammen aan van een verwachte terugkeer naar bullish marktomstandigheden in 2024. Tegen deze achtergrond lijkt Bitcoin de beste nieuwe mogelijkheid om te investeren in crypto van het jaar.

Unibot en Banana Gun, baanbrekende Telegram trading bots die ondanks hacks en ‘rug pulls’ een grote vlucht hebben genomen, hebben op het moment van schrijven marktkapitalisaties bereikt van respectievelijk ongeveer $80 miljoen en $29 miljoen, wat het potentieel aantoont dat de duidelijke visie van Bitbot kan bereiken.

Bovendien betreedt Bitbot een sector die al een ernstig bullish sentiment ervaart. Unibot handelde rond de $104, een stijging van meer dan 100% in de afgelopen maand, en Banana Gun voor $12,85, een stijging ten opzichte van de lanceringsprijs van $9,93 in oktober 2023.

Nu CoinDesk in juli 2023 rapporteerde dat de eerste investeerders van Unibot ongelooflijke 200x winsten zagen na de lancering, maakt het superieure aanbod van Bitbot het een uitstekende keuze voor investeerders die op zoek zijn naar een unieke, baanbrekende mogelijkheid om in te investeren.

Daarom kunnen degenen die in $BITBOT investeren met vertrouwen naar de toekomst kijken. De waardepropositie, die verbeterde beveiliging, opties voor zelfbeheer en een goed doordachte, volledig gecontroleerde routekaart omvat, zou er gemakkelijk toe kunnen leiden dat dit jaar een rendement van 100x wordt gerealiseerd.

De Bitbot presale werd gelanceerd met een aanbod van 30% van het totale aantal tokens van 1 miljard. Omdat 20% van de tokens gereserveerd is voor ontwikkeling en 14% voor marketing, worden beide beschermd door een lineair emissie schema van 12 maanden. Dit verzekert de langdurige inzet van het projectteam voor succes en zekerheid tegen rug-pulls.

De Bitbot presale komt eraan

De ICO van 15 fasen ging van start op 17 januari 2024 en tokens waren geprijsd op slechts $0,01 per stuk. Er zullen slechts 300 miljoen tokens beschikbaar zijn tijdens het presale evenement. Hoe eerder een investeerder instapt, hoe groter het potentieel voor 100x rendement wanneer Bitbot op de exchanges wordt gelanceerd. Terwijl het een enorme community en een uniek platform opbouwt, is er geen limiet voor deze baanbrekende newbie.

Terwijl de martkt voor bots op Telegram om iets anders schreeuwt, laat Bitbot dit jaar al van zich horen als een project om te steunen.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.