Altcoin

Betalingen met VET binnenkort beschikbaar in WooCommerce winkels

Een digitale markt waar kunstenaars unieke tokens kunnen maken op VeChain, heeft ThorCommerce geïntroduceerd. Dat is een Thor plug-in waarmee verkopers op WooCommerce fiat valuta’s kunnen converteren naar VET.


VeriArti introduceert fiat naar VET-conversie met ThorCommerce

Meer dan 4 miljoen verkopers op het WooCommerce-platform kunnen nu gemakkelijk betalingen accepteren in VET, de native cryptocurrency van het VeChain-netwerk.

VeriArti, een digitale markt gericht op kunst en verzamelobjecten, heeft een plug-in gemaakt waarmee elke WooCommerce-verkoper VET kan accepteren.

VeriArti heeft gewerkt aan de introductie van een optie voor gebruikers om het NFT van het platform te kopen met VET. Dit is gebaseerd op de VeChain Thor blockchain.

“Maar toen we er zelf een maakten, dachten we waarom zouden er niet een maken die alle WooCommerce winkels kunnen integreren als ze dat willen,” zeiden ze in de aankondiging.

Het bedrijf heeft nu ThorCommerce V.1 officieel geïntroduceerd. Het is een automatische aanpassing aan de VET conversietool die gebruikers kunnen integreren in elke WooCommerce-winkel. Met de plug-in kunnen verkopers betalingen in VET accepteren. Het VET-adres en de QR-code van de verkoper worden weergegeven op de betaalpagina en de bestelstatus van klanten wordt automatisch bijgewerkt in de WooCommerce winkel.


Korting bij VET betaling

Verkopers kunnen ook beslissen of ze willen profiteren van VET transacties, omdat ze het percentage van VET kunnen aanpassen met betrekking tot hun fiat-kosten. Op die manier kunnen verkopers ervoor kiezen om kortingen aan te bieden voor gebruikers die in VET betalen, zei VeriArti in de aankondiging.

De ThorCommerce plug-in is geüpload en zou tegen het einde van de week live moeten gaan. Het bedrijf zei dat betalingen in VeThor (VTHO) tokens zouden worden ingeschakeld in V.2 van de plug-in. Het zal gratis te gebruiken zijn, voegde het bedrijf toe.

WooCommerce verkopers kunnen nu meer dan 50 verschillende cryptocurrencies en stablecoins accepteren, omdat het aantal plug-ins voor crypto betalingen en partnerschappen voor het platform blijft toenemen.