BNB PB
Persbericht

Binance BNB, Chainlink en Pullix verrassen beleggers in 2024 – Google Bard legt uit waarom

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na het vertrek van de CEO van Binance (BNB), Changpeng Zhao, zag de cryptocurrency een lichte daling in zijn waarde, maar volgens AI kan het opnieuw stijgen. Chainlink (LINK) toont daarentegen een solide patroon in zijn prestatiegrafiek en zou kunnen stijgen. Toch trekt Pullix (PLX) de meeste aandacht omdat het met 2.500% kan pieken.

Dit waren de resultaten van Google Bard, een door AI aangedreven chatbot, toen gevraagd werd welke crypto’s te kopen tijdens het vierde kwartaal van 2023. Vandaag zullen we hun data op de grafiek verkennen om te zien hoe ver ze kunnen gaan.

Binance (BNB) kan een opwaartse beweging zien naar $350,71 in 2024

Binance (BNB) kreeg een klap in zijn waarde na het vertrek van Changpeng Zhao. Toch kan volgens Google Bard de prijs een opwaartse beweging zien. In de afgelopen week steeg de waarde van de Binance crypto van $224 naar $266, voordat het na het nieuws weer terugviel naar $225.

Gebaseerd op de jaarlijkse grafiek, daalde de prijs van Binance in totaal met 28%. De marktkapitalisatie voor de crypto blijft staan op $34,745,512,527 en volgens Google Bard kan het stijgen naar $350,71 tegen het eerste kwartaal van 2024.

Chainlink (LINK) zag onlangs een toename in handelsvolume van 24%, na een stijging in waarde. Vorig jaar steeg Chainlink met 100% in waarde, en volgens Google Bard kan het een soortgelijke stijging doormaken.

In de afgelopen week steeg de waarde van de Chainlink-crypto van $13,61 naar $15,21. Volgens de prijsvoorspelling van Chainlink door Google Bard, kan het $22,08 bereiken bij de start van het eerste kwartaal van 2024.

Pullix (PLX) zal een sprong van 2.500% zien volgens Google Bard

Naast Binance en Chainlink is er nog een andere crypto die een waardestijging kan zien, namelijk Pullix (PLX). Dit wordt een opkomende door de gemeenschap gesteunde uitwisseling die iedereen in staat stelt om 24/7 op alle markten te handelen, inclusief cryptocurrencies.

Gebruikers kunnen profiteren van de dagelijks gegenereerde inkomsten bovenop het platform. Gebruikers zijn niet verplicht om KYC-documentatie te voltooien, en ze kunnen cryptocurrencies gebruiken als onderpand bij het handelen op het platform.

Gebruikers kunnen ook OTC-derivaten verhandelen met een hefboom tot wel 1000:1. Elke gebruiker kan zowel PLX als andere cryptocurrencies stallen voor extra passief inkomen.

De native cryptocurrency kan gebruikers ook in aanmerking laten komen voor andere beloningen, en nu, in de vroege voorverkoop, wordt het verhandeld voor $0,04. Bij de lancering voorspelt Google Bard een stijging van 2.500% voor de crypto.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, bezoek de onderstaande details:

Website: https://pullix.io/ 

Twitter: https://twitter.com/pullixmarkets 

Telegram: https://t.me/pullixmarkets 


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.