Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Binance Coin (BNB) bereikt een All Time High van $193

De Binance Coin koers is de afgelopen tijd explosief gestegen, wat ervoor heeft gezorgd dat het nu de op drie na grootste cryptocurrency ter wereld is.


BNB prijs is in 18 dagen verviervoudigd

BNB heeft zijn koers deze maand als een raket omhoog zien vliegen. De prijs van de munt lag op 1 februari nog rond de $44, maar nadert vandaag de $200 grens. Dit komt mede doordat de prijs is in de afgelopen 24 uur met bijna $80 gestegen. Deze prijsstijging van meer dan 40% heeft ervoor gezorgd dat de BNB prijs in de maand februari meer dan verviervoudigd is.

BNB koers schiet omhoog – Bron: tradingview

De huidige prijsstijging heeft BNB dus naar de vierde plek op de ranglijst van CoinMarketCap. Naast de enorme prijsstijging heeft BNB ook een nieuw handelsrecord geboekt. Het 24-uurs handelsvolume van de munt ligt nu boven de $8.,3 miljard, wat aanzienlijk hoger is dan de $ 7,52 miljard die werd vastgesteld tijdens de vorige all-time high rally op 10 februari.

Nu de Binance Coin de weerstand van $150 heeft doorbroken lijkt de volgende weerstand te liggen op het psychologische $200 niveau.


De Binance Smart Chain

Een belangrijke factor van de stijgende prijs is de aanzienlijke toename van de activiteit op de Binance Smart Chain. Volgens gegevens van ‘Defistation’ is de totale waarde die op de Binance Smart Chain is vergrendeld de afgelopen 24 uur met meer dan 20% gestegen. Het bedraagt nu ongeveer $8 miljard. Dat is ongeveer 1/5e van de waarde die vastzit in de DeFi-sector van Ethereum.

Hoge gaskosten (transactiekosten) op het Ethereum-netwerk zorgen ervoor dat er meer activiteit naar de Binance Smart Chain wordt verplaatst.


Wil je al het belangrijke nieuws direct binnen krijgen? Klik hier. en volg Newsbit op Twitter.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten