everlodgepb1dec
Persbericht

Binance Coin (BNB) zal een grote stijging ervaren terwijl Litecoin (LTC) zal toenemen na de lancering van ETF

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptocurrency-markt is zeer concurrerend door de voortdurende toestroom van crypto-projecten. Dit heeft top spelers zoals Binance Coin en Litecoin gedwongen om hun positie te behouden.

Nu is er een nieuwe deelnemer in de vorm van het vastgoed crypto-project Everlodge, die de dominantie van Binance Coin en Litecoin uitdaagt. Laten we zien of Everlodge het potentieel heeft om deze toppers te overtreffen.

Binance Coin (BNB) naar een Stijging van 16.11%

Captain Zhao, de oprichter en CEO van Binance, is afgetreden en heeft schuld bekend in een belangrijke overeenkomst met het DOJ. Deze gebeurtenis markeerde een grote verandering in de wereld van cryptocurrency. Volgens rapporten hebben de Binance-beurzen een grote uitstroom van meer dan $1 miljard ervaren.

Dit heeft de prijs van Binance Coin op korte termijn beïnvloed. Gegevens van CoinMarketCap toonden aan dat de prijs van Binance Coin was gedaald van een piek van zeven dagen van $260.06 naar $223.78. Verrassend genoeg heeft de prijs van Binance Coin een stijging gezien naar $230.26.

Volgens analisten wordt voorspeld dat de waarde van Binance Coin zal stijgen met 16.11% naar $265.72.

Litecoin (LTC) Zal Stijgen Na Lancering Bitcoin ETF

De prijs van Litecoin (LTC) is de afgelopen week stagnerend gebleven met een verschil van slechts 0,5%. Ondertussen toonde de Litecoin-prijs een prijsstijging van 1,2% op de maandelijkse grafiek met een negatief jaar-tot-datum rendement.

Litecoin registreerde 16 van de 30 (53%) groene dagen met een prijsvolatiliteit van 2,79% in de afgelopen 30 dagen. Kijkend naar de technische indicatoren van Litecoin, zou de waarde van Litecoin de komende dagen kunnen dalen. Momenteel is de RSI-waarde onder het gemiddelde van 50 gedaald naar 49,93.

Dit geeft aan dat de beren de overhand hebben gekregen en dat Litecoin verder zou kunnen dalen. Analisten blijven echter optimistisch over Litecoin. Zij hebben voorspeld dat de lancering van een Bitcoin ETF een prijsrally zou kunnen veroorzaken voor het einde van 2023.

Everlodge (ELDG) Introduceert Blockchain Technologie en NFT’s in de Vastgoedsector

Everlodge (ELDG) heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in de vastgoedindustrie door een nieuwe manier van handelen in onroerend goed te introduceren. In het verleden was het bezitten van een luxe villa op toplocaties zoals Dubai beperkt tot de welgestelden.

Het innovatieve platform van Everlodge heeft deze eeuwenoude traditie verstoord. Het platform combineert blockchain-technologie met fractioneel eigendom van NFT’s om luxe vastgoedinvesteringen toegankelijk te maken voor een breder publiek. Everlodge gebruikt blockchain voor veilige opslag van vastgoedinformatie, inclusief titels en akten.

NFT’s vereenvoudigen de handel in onroerend goed, waarbij ze een gebruikersaandeel in een eigendom vertegenwoordigen. NFT-houders kunnen deze activa verhandelen op Everlodge of andere ERC-20-gebaseerde marktplaatsen zonder lange wachttijden. De prijs staat momenteel op $0,025, waarbij experts een enorme prijsstijging in de toekomst voorspellen. Ze noemen de integratie van Everlodge met de wereldwijde vastgoedmarkt van $280 biljoen als een belangrijke katalysator.

Everlodge heeft een kerstmeme-wedstrijd aangekondigd die eindigt op 4 december. Deelnemers worden aangemoedigd om een feestelijke meme te creëren die de geest van Everlodge uitdraagt. Vervolgens moeten ze deze delen met de hashtag #EverlodgeChristmasMeme en @EverlodgeHQ op Twitter taggen.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.