Exchange

Binance Europa zet kosten Visa en MasterCard tijdelijk op nul

Binance wil het gebruik van Visa- en MasterCard-kaarten promoten. Om dit te doen heeft de grootste cryptocurrency exchange ter wereld een tijdelijk aanbod gecreëerd voor Europese gebruikers. Gebruikers uit Europa kunnen namelijk vanaf nu tijdelijk hun cryptocurrency-portefeuille aanvullen met behulp van deze Visa- of MasterCard-kaarten zonder hiervoor extra kosten te hoeven betalen. De actie duurt naar verluidt een week.


Twitter-bericht

Dit maakt de populaire cryptocurrency exchange bekend via het sociale platform van Twitter. “Koop Crypto zonder extra kosten bij gebruik van Visa of MasterCard op Binance!” luidt het Twitter-bericht.


Nieuwe functie op Binance-platform

Hiernaast heeft Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, via Twitter een aankondiging gemaakt voor de introductie van een nieuwe functie op het platform van Binance.

Deze nieuwe functie zou moeten voorkomen dat gebruikers (per ongeluk) transacties uitvoeren naar contractadressen die door Binance worden ondersteund.

Alhoewel er geen verdere details gegeven zijn, komt dit nieuws opvolging van een recentelijke terugbetaling die Binance uitgevoerd heeft. Zo zou een gebruiker namelijk, naar verwachting per ongeluk, BNB-tokens gestuurd hebben naar een slim contract dat Binance in 2017 ondersteunde. Het gevolg was dat de gebruiker eigenlijk geforceerd werd om deze munten vast te houden, totdat Binance in 2019 een upgrade van haar mainnet deed. De munt heeft echter gedurende deze tijd een enorme prijsstijging meegemaakt. Het gevolg? De gebruiker van Binance verdiende circa $250.000 door een fout die hij circa 3 jaar geleden gemaakt heeft. Verwacht wordt dan ook dat de gebruiker geen spijt heeft van het maken van deze fout.