InQubeta
Persbericht

Binance kijkt naar 10 crypto’s, Monero en Zcash inbegrepen; Near Protocol & InQubeta gepositioneerd voor aanzienlijke winsten

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In het steeds evoluerende rijk van cryptocurrencies is de schijnwerpers nu gericht op Binance. De beurs verstevigt zijn greep op de cryptowereld door tien extra munten te monitoren, waaronder de op privacy gerichte Monero en Zcash. Te midden van deze ontwikkeling staan twee van de beste crypto’s die je momenteel kunt kopen, Near Protocol (NEAR) en InQubeta (QUBE), klaar voor aanzienlijke winsten. Laten we een duik nemen in de privacyproblemen, bullish runs en de veelbelovende toekomst van AI-investeringen.

Binance kijkt naar 10 crypto’s, Monero en Zcash inbegrepen

Privacy staat centraal nu Binance zijn ‘Monitoring Tag’-programma uitbreidt met tien cryptocurrencies, waaronder Monero (XMR) en Zcash (ZEC). Deze topcryptomunten, bekend om hun anonimiteitskenmerken, worden strenger gecontroleerd en worden regelmatig beoordeeld onder de Monitoring Tag. Het label dient als waarschuwing: één misstap en het risico bestaat dat deze munten van de beurs worden gehaald, wat de uitdagingen op het gebied van de regelgeving benadrukt die privacyfuncties met zich mee kunnen brengen.

Op 4 januari onthulde Binance de uitbreiding van zijn monitoringlijst, die niet alleen Monero en Zcash omvat, maar ook Aragon, Firo, Keep3rV1, Mdex, MobileCoin, Reef, Vai en Horizen. Hoewel deze top-altcoins nog steeds verhandelbaar zijn, lopen ze nu aan een strakker touw en balanceren ze op de rand van mogelijke schrapping als er zich zorgen over de regelgeving voordoen.

Near-protocol: rijden op de bullish golf

Near Protocol (NEAR) heeft de laatste tijd voor veel ophef gezorgd, dankzij het bullish momentum met een indrukwekkende groei van 57,24% over één maand. Bulls hebben de controle, doorbreken grote weerstandsniveaus en versterken een opwaartse trend in deze cryptocurrency. Het recente succes van Pullix (PLX), dat tijdens de voorverkoop de $3.000.000 aan totale fondsen overtrof, onderstreept nog eens de aandacht die deze cryptocurrencies krijgen.

NEAR Protocol heeft steun gevonden op $3,33, wat een mogelijke opleving aangeeft. Deze crypto-ICO moet voorbij het $4-bereik breken om nieuwe hoogten te bereiken. Het vertoonde de afgelopen weken volatiliteit en schommelde tussen $3,19 en $4,3. Terwijl de weerstand van $4 werd doorbroken, volgde een retracement. Een aanhoudend vasthouden boven het huidige steunniveau zou tot een grote opleving kunnen leiden, waarbij voorspellingen wijzen op een waarde van $6,30 tegen eind 2024.

Grote opleving voorspeld voor InQubeta

InQubeta (QUBE) komt naar voren als de beste crypto-investering voor diegenen die een handje willen helpen in de groei van de AI-industrie, en de kloof tussen investeerders en AI-startups willen overbruggen. Met zijn populaire NFT-marktplaats maakt InQubeta fractionele investeringen mogelijk, waardoor AI-projecten toegankelijk worden voor investeerders met verschillende budgetten. De voortdurende voorverkoop van het project toont een enorm potentieel, met meer dan $8,2 miljoen opgehaald en meer dan 721 miljoen tokens in handen van vroege investeerders.

De voorverkoop van InQubeta, momenteel in fase 7 met QUBE-tokens die $ 0,0224 kosten, laat een sterke stijging van de vraag zien. De volgende fase, met een symbolische prijs van $0,0255, staat aan de horizon. Bij dit unieke project draait het niet alleen om winst. Het is ook bedoeld om een revolutie teweeg te brengen in crypto-crowdfunding. De deflatoire opzet, gecombineerd met beloningen voor het inzetten van tokens, onderscheidt het. De coolste NFT-marktplaats voegt een extra laag uniekheid toe, waardoor investeringen worden omgezet in populaire activa.

Naast het investeringspotentieel dient QUBE ook als een nuts- en governance-token, waarbij houders actief worden betrokken bij het vormgeven van de toekomst van InQubeta. De dynamische relatie tussen QUBE-tokenhouders en AI-startups creëert een bloeiend ecosysteem waarin beide partijen groeien en profiteren.

Qube

Om op te sommen

Terwijl Binance de op privacy gerichte munten nauwlettend in de gaten houdt, Near Protocol meegaat op de bullish golf en InQubeta zichzelf positioneert voor aanzienlijke winsten, blijft het cryptolandschap zowel uitdagingen als kansen bieden. De innovatieve aanpak van InQubeta, en vooral de focus op het democratiseren van AI-investeringen, maakt het tot een opvallende kandidaat voor de beste AI-investering in 2024.

Nu meer dan 84% van de tokens die in fase 7 zijn toegewezen al zijn verkocht, blijft het momentum voor InQubeta stijgen. De volgende fase nadert snel en er is geen beter moment dan nu om aan dit veelbelovende project deel te nemen. Bezoek de InQubeta-website of sluit je aan bij de community op Twitter en maak deel uit van de AI-investeringsrevolutie. De toekomst is nu en InQubeta loopt voorop.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.