Binance Exchange
Exchange

Binance laat gebruikers gratis handelen in Luna Classic

De grootste crypto -exchange, Binance, zei op maandag dat het Terra Classic (LUNC) en Terra Classic Usd (USTC) toevoegt aan Binance Convert.

Binance Convert

De grootste crypto -exchange, Binance, zei op maandag dat het Terra Classic (LUNC) en Terra Classic Usd (USTC) toevoegt aan Binance Convert. Daarmee stelt het gebruikers nu in staat om LUNC en USTC te verhandelen tegen zonder kosten te maken.

De crypto exchange gelooft dat het toevoegen van ondersteuning voor LUNC in zijn services zal helpen het handelsvolume op Binance te vergroten. Daarnaast biedt Binance ook zero-fee-trading aan voor Bitcoin en Ethereum.

Onlangs kondigde Binance de 1,2% burn belasting voor Terra Classic (LUNC) en Terraclassicusd (USTC) aan via het Terra Classic Network. De exchange zal de burn belasting echter alleen ondersteunen voor on-chain activiteiten, zoals voor stortingen en opnames. Na de teleurstelling van de gemeenschap over deze beslissing, verduidelijkte Binance dat het de off-chain burn belasting voor Terra Classic kan herzien en bespreken.

Crypto Exchange Binance is momenteel goed voor bijna 35% van het LUNC aanbod. De gemeenschap heeft Binance nodig om burn belasting aan te bieden op spot- en marge -handel van Terra Classic en USTC.

Terra Tokens stijgt meer dan 200%

Terra’s munt is getuige geweest van een massaal stijgend handelsvolume. Dit komt omdat de gemeenschap de tokens nieuw leven in wil blazen. Terra Classic (LUNC) en Terraclassicusd (USTC) drongen zelfs de top 100 binnen. De LUNC koers steeg in een week tijd met meer dan 200% en bereikte daarmee een hoogtepunt van $0,00058.

Terra (Luna) was ook getuige van een rally van meer dan 200% in slechts 2 uur, waardoor de prijs de $7,06 bereikte. Luna registreerde bijna $6 miljard aan dagelijkse handelsvolume, bijna het dubbele van het dagelijkse handelsvolume van LUNC.

Altcoin nieuws

Crypto analist: Bitcoin gepiekt, het is tijd voor altcoins
CTO van Andreessen Horowitz bekritiseert memecoins als ‘riskant casino’
Glassnode oprichters: Altcoins klaar voor stijging van 350%
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC