Exchange Nieuws

Binance lanceert regionale hub in Georgië

De cryptocurrency exchange Binance blijft zijn wereldwijde bereik uitbreiden. Dit maal zetten ze een nieuwe blockchain-hub in het crypto-vriendelijke land Georgië.

Acceptatie van crypto bevorderen

Binance heeft op 26 maart aangekondigd dat het een nieuwe blockchain-hub in Georgië zal openen om de acceptatie van crypto in het land verder te bevorderen. Deze “Web3 Outpost” heeft als doel om talent aan te trekken naar de Georgische blockchain-industrie, de industrie-educatie te promoten en meer banen te creëren.

Momenteel heeft de Georgia-divisie van Binance 25 medewerkers in dienst die samenwerken met de lokale publieke en private sector om educatieve en hackathon-evenementen te organiseren, zoals aangegeven in de aankondiging. Binance verwacht tegen het einde van 2023 “tientallen extra banen” te creëren met de lancering van deze regionale hub in Georgië.

Georgië is serieuze crypto-leider in regio

Volgens Vladimir Smerkis, de regionale directeur van Binance, is Georgië één van de meest innovatieve landen dat in de regio wordt beschouwd en een “serieuze leider” is op het gebied van crypto-adoptie. Smerkis heeft het huidige niveau van crypto-acceptatie in Georgië beoordeeld op 8 van de 10 en verklaarde dat er geen ernstige uitdagingen zijn voor verdere acceptatie.

Smerkis benadrukte dat de Georgische toezichthouders begrijpen dat strikte beperkingen op de cryptomarkt vaak tot negatieve gevolgen kunnen leiden, en voegde eraan toe:

Er zijn veel ontwikkelaars en enthousiastelingen in Georgië die onafhankelijke blockchain-projecten of -games maken. Dit land is een uitstekende springplank voor de ontwikkeling van deze richting.

Smerkis zei ook dat Binance een fysieke locatie in het land heeft en voegde eraan toe: “De juridische kant van de opening van de hub wordt doorgenomen.” Het is als slot op dit moment nog niet bekend wat de volgende stap van de crypto-exchange precies zal zijn op dit gebied.

Exchange nieuws

Rechtszaak van SEC tegen Binance veroorzaakt onzekerheid in de cryptosector
Kraken ondervindt gatewayproblemen: opnames, stortingen zijn vertraagd
BNB meer dan 10 procent onderuit na aanklacht SEC tegen Binance
Meer nieuws

Meest gelezen

AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
Concurrent van Ethereum stijgt 50 procent door AI-samenwerking
Google Bard voorspelt wie de rechtszaak van Ripple gaat winnen