qubepb12okt
Binance, Persbericht

Binance onzeker over zijn BNB-bezittingen; Let op de aanstaande boost van NEAR, XLM & QUBE

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptowereld is razendsnel, met belangrijke ontwikkelingen en aankondigingen die golven door de markt kunnen sturen. Onlangs heeft Binance, de grootste crypto-exchange wereldwijd, wenkbrauwen doen fronsen vanwege onzekerheid over zijn $BNB-bezittingen. In ander nieuws staan NEAR Protocol ($NEAR), Stellar ($XLM) en InQubeta ($QUBE), de door AI-geïnspireerde altcoin, klaar voor interessante bewegingen in de komende weken.

Dit artikel zal zich richten op waarom NEAR Protocol, Stellar en InQubeta altcoins zijn om in de gaten te houden. Laten we erin duiken.

InQubeta ($QUBE): Hervorming van het AI-financieringslandschap

In de crypto-scene, met name op het snijvlak van blockchain en AI, valt InQubeta ($QUBE) op vanwege zijn immense potentieel. In tegenstelling tot veel anderen, streeft InQubeta ernaar een echt wereldprobleem in de AI-sector op te lossen. Door gebruik te maken van blockchain-technologie wil het het eerste crowdfunding platform voor AI-startups via cryptocurrency worden. Het beoogt ook de toegang tot de winstgevende AI-markt te democratiseren door toetredingsbarrières te verlagen, en als gevolg daarvan is er overweldigende deelname geweest aan de lopende voorverkoop, met tot nu toe meer dan $3,5 miljoen opgehaald. Met dit in gedachten wordt InQubeta gepositioneerd als de beste nieuwe crypto om in te investeren.

Met zijn deflatoire mechanisme en staking-kenmerken draagt dit bij aan zijn aantrekkingskracht en het zal waarschijnlijk meer grip krijgen naarmate de voorverkoop voortduurt. Als deflatoir token vertegenwoordigt $QUBE een haalbare langetermijninvestering omdat delen van het aanbod voortdurend uit de circulatie worden gehaald. Bovendien kunnen houders hun tokens inzetten om passief inkomen te verdienen uit het speciale staking-pool.

Met de voorverkoop in de vierde fase kunnen investeerders vroege gebruikers worden van deze baanbrekende innovatie. Tegen de huidige prijs is een token slechts $0,0133 waard, wat experts in de industrie voorspellen dat het voor het einde van het jaar met 30x zal stijgen. Om deel te nemen aan de lopende voorverkoop van de token die door topanalisten wordt getipt als de beste crypto om in te investeren, volgt u gewoon de link hieronder.

NEAR Protocol ($NEAR): Solide Fundamenten en Groei

NEAR Protocol ($NEAR) staat bekend om zijn cruciale rol in het blockchain-ecosysteem. Dit draait om zijn door de gemeenschap beheerde cloud computing-platform dat kritieke beperkingen in de blockchain-ruimte wegneemt. Deze beperkingen omvatten lage transactiesnelheden, slechte interoperabiliteit en lage doorvoer. Als gevolg hiervan heeft NEAR Protocol steeds meer aandacht gekregen vanwege zijn unieke benadering van schaalbaarheid en interoperabiliteit. Hierdoor is het een van de altcoins om te kopen voor een goede positie in de cryptomarkt.

Bovendien, gezien zijn solide fundamenten en gebruiksvriendelijkheid, is NEAR Protocol een favoriete bestemming geworden voor dApps (gedecentraliseerde applicaties). Bovendien positioneert zijn veerkracht te midden van marktturbulentie het voor een rally in de komende weken. Daarom mag NEAR Protocol niet over het hoofd worden gezien als een van de top-altcoins met potentieel voor aanzienlijke rendementen.

Stellar ($XLM): Het Financiële Landschap Revolutioneren

Stellar ($XLM) valt op in het blockchain-landschap vanwege zijn vernieuwende rol. Het is ontworpen om grensoverschrijdende transacties te vergemakkelijken en financiële diensten mogelijk te maken voor de onbediende bevolking. Daarnaast is Stellar ontworpen om financiële middelen snel, betrouwbaar en tegen lage kosten te verplaatsen. Centraal in het Stellar-ecosysteem staat $XLM, zijn eigen utility-token. Het fungeert als een tussencurrency voor operaties en wordt ook gebruikt voor transactiekosten. Wat betreft de functionaliteit in het vergemakkelijken van grensoverschrijdende transacties, zet het protocol geld eerst om in $XLM en vervolgens in de gevraagde valuta.

De laatste tijd heeft Stellar een verbazingwekkende adoptie meegemaakt. Dit heeft bijgedragen aan zijn aantrekkingskracht op de cryptomarkt. Samen met zijn robuuste ecosysteem heeft Stellar zich gepositioneerd als een goede crypto om te kopen.

Conclusie

Te midden van de onzekerheid van Binance over zijn $BNB-bezit, zijn tokens om in de gaten te houden onder andere NEAR Protocol, Stellar en InQubeta. Deze tokens hebben veelbelovende trajecten en hebben aanzienlijke aandacht gegenereerd. Daarom zijn ze enkele van de top altcoins om te overwegen voor investeringen voor het einde van het jaar.

Bezoek InQubeta Presale 

Join De InQubeta Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.