Exchange

Binance US voegt NEO en Cosmos (ATOM) toe

De op Amerika gerichte crypto exchange, Binance US, voegt ondersteuning toe voor NEO en Cosmos (ATOM).


Binance.US ondersteund NEO en ATOM

Binance.US kondigde gisteren, 30 oktober, aan dat het volledige ondersteuning voor beide tokens zal toevoegen op 1 november (morgen).

Volgens het persbericht kunnen gebruikers van de Amerikaanse exchange beginnen met het storten van geld voordat de handel live gaat. Het is morgen 02:00 ‘s nachts mogelijk om de munten te traden op de Amerikaanse exchange.

NEO, hiervoor genaamd AntShares, is een cryptomunt gemaakt door het bedrijf Onchain. Deze crypto maakt net zoals Ethereum gebruik van smart contracts. Hierdoor is het mogelijk om via het NEO netwerk te programmeren en applicaties te ontwikkelen. NEO is al zeer populair in China en Korea maar ook in de westerse wereld wordt deze munt steeds populairder. Door de gelijkenissen met Ethereum wordt NEO ook wel de Chinese Ethereum genoemd.

Cosmos is een blockchain platform dat werkt als bemiddelaar tussen verschillende blockchains. In maart 2019 startte het bedrijf zijn eerste ecosysteem nadat ze $17.3 miljoen dollar op hadden gehaald in april 2017.


China laat cryptokoersen ontploffen

De NEO koers is de afgelopen week enorm gestegen. Dit kwam mede door de positieve uitspraken die vanuit China kwamen. Zo riep de Chinese president Xi Jinping 2 dagen geleden het land op om de acceptatie van blockchain-technologie te stimuleren. Hij stelt dat blockchain als kernpunt moet dienen van de innovatie. Eigenlijk alle cryptomunten profiteerde van deze positieve uitspraak, maar de prijsstijging van cryptocurrencies die in China zijn geproduceerd, zoals NEO, zagen helemaal hun koersen omhoog vliegen.

Op het moment van schrijven ligt de NEO prijs rond de $10,48 dollar. Dat is meer dan 50% hoger dan een week geleden. Cosmos (ATOM) heeft haar prijs de afgelopen week met meer dan 13% zien stijgen.


Denk jij dat de NEO koers nog verder gaat stijgen, en vind je het een goed moment om NEO te kopen? Maak dan een account aan op de goedkoopste exchange van Nederland, genaamd Bitvavo.