Binance Logo
Exchange

Binance viert 7e verjaardag met 200 miljoen gebruikers

Het in 2017 opgerichte Binance viert dit jaar zijn 7e verjaardag en doet dat met het doorbreken van de bijzondere mijlpaal van 200 miljoen gebruikers. Ook lanceert het een nieuwe campagne “Be Binance” om die bijzondere mijlpaal te vieren.

200 miljoen gebruikers voor Binance

In Nederland kunnen we Binance helaas (voorlopig) niet meer gebruiken. Ondanks dat is het beursplatform er dus in geslaagd om de mijlpaal van 200 miljoen gebruikers te bereiken.

“Door vastberadenheid, nieuwsgierigheid en verantwoordelijkheid zijn we uitdagingen aangegaan en hebben we beloningen geoogst, dankzij onze 200 miljoen gebruikers. Op onze reis naar financiële vrijheid blijven we trouw aan onze waarden: nederigheid, vriendelijkheid, samenwerking en dankbaarheid”, aldus markting-hoofd Rachel Conlan in gesprek met Cointelegraph.

Qua handelsvolume is Binance nog altijd het grootste beursplatform van de markt, ondanks dat ze hun deuren in meerdere jurisdicties hebben moeten sluiten vanwege conflicten met de autoriteiten.

Het handelsvolume op Binance ligt, zoals de bovenstaande afbeelding toont, nog altijd vele malen hoger dan bij Coinbase en bijvoorbeeld OKX.

Enorme groeipotentie voor Binance

Binance mag de magische grens van 200 miljoen gebruikers dan bereikt hebben, maar daar eindigt de ambitie van het jonge beursplatform niet.

“Educatie en bewustmaking zijn absoluut de sleutel voor verdere groei. 200 miljoen + is een indrukwekkend getal, maar als je erover nadenkt, hebben zowel de sector als onze gebruikersbasis nog een enorm groeipotentieel.”

Het grote Binance slaagde er binnen vijf jaar in om de grens van 100 miljoen gebruikers te behalen en nog twee jaar later staat de teller dus op 200 miljoen stuks.

In de eerste helft van 2024 hebben zich meer dan 30 miljoen nieuwe gebruikers aangemeld bij Binance.

“Een paar jaar geleden leken 200 miljoen gebruikers iets uit een sciencefictionfilm. Vandaag voelt het aan boord brengen van de eerste miljard als een haalbaar doel, ook al realiseren we ons dat het nog jaren hard werken zal vergen”, aldus Conlan tegenover Cointelegraph.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Exchange nieuws

Cyvers detecteert verdachte transacties in WazirX’s Safe Multisig-wallet
FTX bereikt een schikking met de CFTC van bijna $13 miljard
Bitfinex Derivatives en Thalex kondigen samenwerking aan om crypto-opties en futures te versterken
Meer nieuws

Meest gelezen

Is dit waarom de Ripple (XRP) koers gigantisch hard stijgt?
Einde van Ripple (XRP) rechtszaak met de SEC mogelijk deze week
Cruciale technische indicator voorspelt enorme stijging van XRP koers