Binance werkt samen met Ripple, TRON, VeChain en 42 andere om armoede te bestrijden

Binance is gaan samenwerken met Ripple, TRON, VeChain en 42 andere cryptocurrency gerelateerde bedrijven. Gezamenlijk zijn zij van plan om een stablecoin te lanceren die is ontworpen om het niveau van armoede te verminderen.


Pink Care Token

De stablecoin is onthuld op het liefdadigheidsplatform Binance Charity Foundation. Naar verluidt krijgt de stablecoin de naam ‘Pink Care Token’ (of PCAT afgekort) en is ontworpen om 1 miljoen vrouwen in ontwikkelingslanden te helpen. Door middel van de stablecoin zijn de aangesloten bedrijven van plan om de gezondheid en welzijn van vrouwen in deze regio’s te verhogen.


Adoptie cryptocurrency

Ook zal Binance graag de adoptie van cryptocurrency wereldwijd willen vergroten. Het bedrijf ziet liefdadigheidszaken dan ook als middel om het gebruik van cryptocurrency wereldwijd te bevorderen. De stablecoin zal worden gelanceerd op de Binance Chain, dezelfde blockchain als waar de Binance Coin (BNB) op is gelanceerd.


Binance, TRON en Ripple

Zowel Binance, als TRON en Ripple staan vooraan als het gaat om het goede doel. Deze 3 partijen leveren uitstekend werk om de adoptie van cryptocurrency te vergroten door middel van liefdadigheidsprojecten.

 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken