bitbot
Persbericht

BITBOT ICO haalt een bedrag van $2,9m op terwijl de sector voor AI trading bots pumpt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De nieuwe crypto ICO van Bitbot trekt om de juiste redenen de aandacht. Het maakt deel uit van de snelgroeiende scene voor AI trading bots en heeft al een bedrag van $2,9m binnengehaald via duizenden investeerders. De verwachtingen zijn hooggespannen, met de mogelijkheid van een stijging van 100x later dit jaar.

De geavanceerde AI en non-custodial aanpak van Bitbot is anders dan al het andere op de markt. Deze aanpak biedt het potentieel om een nieuwe gouden standaard te zetten voor trading bots op Telegram. Laten we uitvinden waarom.

De torenhoge populariteit van crypto AI trading bots in 2024

Algoritmische handel is de afgelopen twintig jaar dramatisch geëvolueerd. Sinds de jaren 2010 zijn deze tools een steunpilaar geworden voor detailhandelaren. Nu er een nieuwe crypto bull run op gang komt en de mogelijkheden van AI toenemen, floreren op crypto gebaseerde AI trading bots.

Marktonderzoeksbureau Valuates voorspelt dat deze sector tot 2029 zal groeien met een indrukwekkend samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 37,2%. Pioniers in de industrie als CryptoHopper, HaasOnline en Stoic hebben de weg geëffend en bewijzen de aanhoudende vraag naar toekomstige kant-en-klare AI trading bots.

Tegelijkertijd zijn crypto trading bots op Telegram enorm in opkomst. Deze bots maken toegang tot geavanceerde geautomatiseerde handelsstrategieën en gedecentraliseerde exchanges eenvoudig, allemaal binnen de Telegram app. Ze hebben een handelsvolume van bijna $20 miljard gezien van bijna 1,5 miljoen gebruikers, met dagelijkse transacties van gemiddeld ruim $100 miljoen.

Bitbot is een nieuwkomer die deze sectoren overbrugt met een AI trading bot van de volgende generatie, op maat gemaakt voor de Telegram app. Nieuw vrijgegeven details over de Gem Scanner functie zorgen ervoor dat investeerders enthousiast zijn, waardoor Bitbots nieuwe crypto ICO in een opmerkelijk tempo vooruit gaat.

Bitbot: ‘s werelds slimste AI Telegram trading bot

De nieuwe AI trading bot van Bitbot is ontworpen met twee doelstellingen: het gelijkmaken van het speelveld voor detailhandelaren tegen institutionele giganten door middel van geavanceerde AI en het aanpakken van de tekortkomingen van zijn concurrenten.

De Gem Scanner, een opvallende innovatie van Bitbot, maakt gebruik van AI om gegevens uit verschillende bronnen samen te voegen en te analyseren. Met behulp van inzichten in het marktsentiment en on-chain handelsactiviteiten lokaliseert het op deskundige wijze tokens die gepositioneerd zijn voor een stijging.

Hoewel de genoemde platforms hun voordelen hebben, biedt Bitbot een veel eenvoudigere en krachtigere oplossing. De oproepen zijn samengevat in een gemakkelijk toegankelijke lijst, samen met een partituur die in één oogopslag laat zien welke tokens kunnen gaan pompen.

Beveiliging is een ander domein waarin Bitbot uitblinkt en een kritieke fout in de markt voor trading bots op Telegram aanpakt. Beruchte concurrenten als Unibot, Maestro, Banana Gun en Solareum hebben last gehad van kwetsbaarheden. Deze hebben geleid tot aanzienlijke verliezen van in totaal naar schatting $1,5 miljoen.

De link? Deze bots namen de privésleutels van gebruikers in beslag, een riskante praktijk die Bitbot vermijdt door samen te werken met KnightSafe, een gedecentraliseerde oplossing voor zelfbeheer. Deze non-custodial aanpak betekent dat gebruikers de volledige controle over hun privésleutels behouden en pas activa overdragen nadat de transacties zijn uitgevoerd.

Het handelen in crypto kan eng en complex genoeg lijken zonder de angst om alles te verliezen aan een hacker of een rug-pull. Gezien de problemen die de sector voor trading bots op Telegram teisteren, is het gemakkelijk in te zien waarom handelaren aarzelden om te investeren in platforms die veel problemen ervaren. Dat is een van de redenen waarom de geavanceerde AI functies en robuuste beveiligingsmaatregelen van Bitbot het een enorm marktvoordeel bieden dat het zou kunnen helpen om de sector voor trading bots op Telegram te domineren, wat houders van BITBOT solide winsten zou opleveren. Omdat AI trading bots naar verwachting alleen maar in populariteit zullen toenemen, zou de toegankelijkheid van Bitbot het tot de eerste keuze kunnen maken voor enthousiaste crypto investeerders en handelaren.

De ICO van Bitbot haalt $2,9m op en weerspiegelt het traject van BANANA

Momenteel bevindt Bitbot zich in fase 12 van een presale van 15 fasen, met het token geprijsd op $0,0171. Het zal eindigen op een prijs van $0,02, wat betekent dat de ICO nog steeds 16,96% groeipotentieel heeft. De markt heeft al sterke steun getoond en $2,9m naar de ICO van Bitbot gesluisd. Op dezelfde manier heeft het ongeveer 80.000 Twitter volgers en meer dan 25.000 leden in de Telegram groep verzameld.

Om het potentieel van Bitbot te begrijpen, hoef je alleen maar te kijken naar het succes van Banana Gun, dat tijdens de ICO van september 2023 $1,3 miljoen ophaalde. Sindsdien heeft het BANANA token beleggers uit de presale een rendement van 80x opgeleverd, waarbij onlangs een piek van $50,63 werd bereikt ten opzichte van de oorspronkelijke presale prijs van $0,65.

Gezien de voorspelde groei van AI trading bots, de toenemende vraag naar trading bots op Telegram en de solide basis van Bitbot op het gebied van geavanceerde AI en beveiliging, heeft Bitbot de juiste ingrediënten om een van de populairste nieuwe crypto tokens op de markt te worden. Gezien de piek van BANANA zou een winst van 100x mogelijk kunnen zijn voor vroege BITBOT supporters in 2024. Vooral gezien het feit dat de volledige kracht van de bull run waarschijnlijk nog niet in het spel is.

De ICO van Bitbot kan binnen enkele weken uitverkocht zijn

Na al meer geld binnen te hebben gehaald dan Banana Gun in zijn ICO, wijzen alle tekenen erop dat Bitbot in 2024 zal domineren. Voortdurende productupdates, demo’s en AMA’s met product lead Andrew Jacobs hebben vertrouwen gewekt bij vroege investeerders. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de rest van de markt aan zal slaan.

Maar wees er snel bij: de nieuwe crypto ICO van Bitbot zou binnen enkele weken zijn doel kunnen bereiken en het zal niet lang meer duren voordat BITBOT op de exchanges verschijnt. FOMO zou in overdrive kunnen gaan als dat gebeurt, wat investeerders in de presale mogelijk een mooie winst zou kunnen opleveren.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.