Bitboy
Ripple

Bitboy voorspelt hoeveel XRP je nodig hebt om miljonair te worden

De bekende crypto Youtuber, Bitboy, suggereert dat je ongeveer 150.000 XRP-tokens moet bezitten om miljonair te worden, wat aanleiding geeft tot gesprekken binnen de gemeenschap.

150 duizend XRP

In een recente uitzending verklaarde crypto-influencer Ben Armstrong, beter bekend als Bitboy, hoeveel XRP-tokens iemand nodig heeft om de miljonairsstatus te bereiken.

Volgens Armstrong zou men 150.000 Ripple-tokens in bezit moeten hebben om uiteindelijk als miljonair beschouwd te worden. Zijn uitspraak leidde tot een golf van reacties. Sommige gemeenschapsleden organiseerden zelfs peilingen om de algemene opinie binnen de crypto-gemeenschap te meten, in een poging om meer inzicht te krijgen in dit vraagstuk.

Een door Jenna, een vooraanstaande XRP-influencer, geïnitieerde Twitter-poll kreeg veel respons van XRP-investeerders. Het is interessant om op te merken dat de meeste deelnemers van mening zijn dat je aanzienlijk minder dan 150.000 XRP-tokens nodig hebt om de status van miljonair te bereiken.

In feite gelooft 62,5% van de respondenten dat ze minder dan 150.000 XRP nodig hebben, terwijl een andere groep, die 22,6% van de stemmen behaalde, het erover eens is dat 150.000 XRP inderdaad een geschikt aantal is.

Bitboy reageert

In reactie op Jenna’s poll benadrukte Armstrong het belang van een terughoudende aanpak. Gezien de uitkomst van de peiling waarschuwde hij voor te veel optimisme bij het doen van voorspellingen en benadrukte hij de potentiële schadelijke gevolgen van zo’n overenthousiaste houding voor individuen. Hij wees erop dat, hoewel gedurfde voorspellingen verleidelijk kunnen zijn, ze kunnen resulteren in onrealistische verwachtingen die beleggers kunnen schaden.

Hij zei: “Mijn ervaringen uit de vorige bull run hebben mij geleerd dat een terughoudende benadering niemand ooit heeft benadeeld. Te overdreven voorspellingen kunnen daarentegen mensen in gevaarlijke situaties brengen.”

Ben Armstrong, beter bekend als Bitboy, blijft echter van mening dat zijn voorspelling dat men 150 duizend XRP-tokens nodig heeft om miljonair te worden, gerechtvaardigd en niet buitensporig is.

Om met 150 duizend XRP-tokens de status van miljonair te bereiken, zou de waarde van de munt boven de $6,7 moeten uitkomen. Bij de huidige prijs van $0,427 kost het aanschaffen van 150 duizend XRP ‘slechts’ ongeveer $65 duizend.

Ripple nieuws

Crypto-Analist: Zeldzame indicator voorspelt gigantische XRP stijging naar $3
ChatGPT voorspelt: XRP koers zal dit jaar naar 3 dollar stijgen
Na een jaar is Metaco volledig geïntegreerd in Ripple platform
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten