Bitboy
Ripple

BitBoy voorspelt: XRP koers kan nog steeds naar $60 ondanks rechtszaak met SEC

De ontwikkelingen rondom de rechtszaak tussen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en Ripple Labs blijven de XRP koers beïnvloeden. Vandaag zijn verdere details over het hoger beroep van de SEC onthuld in het C-formulier, waarin de autoriteit haar bezwaar tegen de uitspraak van rechter Analisa Torres toelicht. In de zomer van 2023 oordeelde rechter Torres dat XRP geen effect (security) is, wat destijds zorgde voor een sterke rally van de altcoin.

Nu de SEC deze uitspraak aanvecht, groeit de onzekerheid rondom XRP opnieuw. Investeerders vrezen voor de mogelijke gevolgen als de SEC in hoger beroep gelijk krijgt. Dit heeft direct invloed op de koers, die de afgelopen 24 uur met 1,5% is gedaald tot $0,549. Naast het aanvechten van de uitspraak wil de SEC ook de aanklachten tegen Ripple-CEO Brad Garlinghouse opnieuw in behandeling nemen.

BitBoy blijft optimistisch over XRP

Ondanks het hoger beroep van de SEC blijft de bekende cryptoinfluencer BitBoy optimistisch over de toekomst van XRP. Via socialmediaplatform X benadrukte hij dat het hoger beroep geen invloed zal hebben op de langetermijnvooruitzichten van XRP. Volgens hem draait het voor de SEC alleen om geld.

BitBoy is al lange tijd bullish op XRP. In zijn video’s doet hij regelmatig voorspellingen over de koers en gelooft hij dat XRP tot wel $60 kan stijgen, wat neerkomt op een spectaculaire 110x groei vanaf het huidige prijsniveau.

Antwoord van Ripple op komst

Met de indiening van het C-formulier door de SEC is de verwachting dat Ripple binnen zeven dagen met een eigen document komt. In dit formulier zal het blockchainbedrijf uit San Francisco zijn standpunten toelichten en reageren op de argumenten van de SEC.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Ripple nieuws

SEC tekent op het laatste moment beroep aan in rechtszaak tegen Ripple
Grote update voor XRP Ledger: Decentralized Identifiers (DID) binnenkort geactiveerd
SEC’s beroep tegen Ripple betwist niet de status van XRP als geen effect
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy: Over 5 jaar zou je willen dat je meer Ripple (XRP) had gekocht
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Cardano-oprichter is laaiend enthousiast over deze nieuwe cryptomunt
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk