Persbericht

Newsbit 24-02-2021 20:11 leestijd 2 - 3 min

BitCash: traditioneel bankieren voor iedereen

BitCash combineert de kracht van blockchain-technologie en traditionele bankfuncties met als doel de meest bruikbare cryptocurrency ter wereld te zijn. BitCash hoopt de massale adoptie aan te pakken door dat het eenvoudig te gebruiken is en vertrouwde tools te creëren voor iedereen. Belangrijke kenmerken van crypto zoals privacy, decentralisatie, lage tarieven en snelheid zijn verenigd met bankkenmerken zoals transactielogboeken, rekeningnamen, elektronische afschriften, boekhoudsoftware om te helpen BitCash een geweldig alternatief te maken voor Bitcoin en andere coineenheden.

BitCash richt zich op het creëren van functies die vallen in vier hoofdgebieden:

 1. Bruikbaarheid
 2. Stabiliteit
 3. Eenvoud
 4. Massa adoptie

Cross-Chain Brug

BitCash heeft een getransformeerd BitCash token geïmplementeerd dat BitCash vertegenwoordigt op het Ethereum-netwerk (ERC20). Helaas zijn de kosten voor transacties op het Ethereum-netwerk buitensporig hoog gebleken. Daarom ontwikkelt het BitCash-team momenteel een brug van de BitCash-blockchain naar Binance Smart Chain (BEP20).


Enkele van de voordelen van cross-chain swaps zijn

 • Verhoogde blootstelling in de Ethereum/Binance token wereld.
 • Verhoogde blootstelling in de DeFi wereld.
 • Flexibiliteit
 • Verhoogde liquiditeit
 • Gebruik van hardware-wallets
 • Potentiële arbitragemogelijkheden
 • De mogelijkheid om op verschillende beurzen te worden genoteerd te vergroten

Verhandel BitCash direct in uw wallet

BitCash werkte al in oktober van 2019 samen met InstaSwap met de bedoeling om de BitCash-community een niet-custodiaal uitwisselingsplatform te brengen waarmee gebruikers snel crypto direct tegen marktprijs kunnen uitwisselen. Met massale adoptie in gedachten, wilde BitCash het zo eenvoudig mogelijk maken om InstaSwap te gebruiken. Daarom heeft BitCash InstaSwap direct in de wallet geïntegreerd.

Geen beurzen. Geen KYC. Geen gebruikersnamen, e-mails en wachtwoorden. Dankzij deze integratie kan onze gemeenschap BitCash en BTC direct in de BitCash-wallet omwisselen.


Integratie van sociale media en bijnamen

In 2019 wordt veel van onze tijd doorgebracht op sociale media. BitCash heeft een naadloze manier gecreëerd om crypto te versturen via sociale media (Twitter, IG en Twitch), sms, e-mail. Dat klopt, u kunt nu BitCash naar iedereen sturen door gewoon hun Twitter- of Instagram-naam te gebruiken. En wat nog indrukwekkender is, is dat de BitCash alleen kan worden opgeëist met hun Twitter- en IG-gegevens

BitCash denkt dat dit hen een stap dichter brengt bij massale adoptie door het voor iedereen naadloos te maken om cryptocurrency in seconden te verzenden en ontvangen.

Wat is uw Bitcoin-adres? Kunt u het aan iemand geven zonder uw computer of telefoon in de buurt? Hoogstwaarschijnlijk niet. Met accounts op naam hoeft u niet meer te rommelen met rommelige blockchain-adressen die alleen bedoeld zijn voor geeks en cryptoliefhebbers. Maak gewoon een bijnaam voor uw account die u gemakkelijk kunt onthouden en delen.


BitCash Papieren Rekeningen

Met de functie BitCash Paper Bills kunnen gebruikers BitCash- of BitCash-dollarbiljetten afdrukken. Deze biljetten kunnen worden aangepast met uw persoonlijke foto of logo en worden gebruikt als cadeau, om transacties mee te doen, of voor promotiedoeleinden.

Maak aanpasbare BitCash-papierbiljetten om te gebruiken als cadeau of om transacties mee te doen


Mining met één klik

De BitCash-wallet heeft een ingebouwde one-click miner, waarmee iedereen met een CPU of een NVIDIA GPU BitCash kan delven met één klik op de knop. De NVIDIA-videokaart moet een 980-model of later zijn met minimaal 3 GB VRAM.


Innovatieve wallet met traditionele bank tools

BitCash wil zijn gebruikers ook vertrouwd maken door traditionele bankiersinstrumenten te combineren in de BitCash Wallet. De wallet stelt gebruikers in staat om:

 • Aanmaken van transactieverwijzingen
 • Bijhouden van de administratie
 • Creëer terugkerende betalingen
 • Beheer meerdere namenrekeningen in één wallet
 • Afdrukbare e-statements
 • Doe BitCash-betalingen aan iedereen (zelfs als ze geen wallet hebben)
 • Verificatie vóór verzending

Om meer te weten te komen, kunt u lid worden van de BitCash-gemeenschap door te kijken op: www.choosebitcash.com