Bitcoin

Bitcoin bereikt $11.400 & exchange activiteit vliegt omhoog

De activiteit op crypto exchanges schoot omhoog tijdens de recente prijsstijging van de Bitcoin, laten gegevens van Glassnode zien. Dit laat zien dat er veel kracht zat achter de recente prijsstijging.

Exchange activiteit stijgt – Bron: Glassnode

In tegenstelling tot het reguliere handelsvolume, dat vaak kunstmatig wordt opgedreven door de exchanges, geeft de activiteit meer duidelijkheid. Interessant is dat de enige statistiek die is gedaald, het aantal geldstortingen is. Wat trouwens ook een bullish teken kan zijn.


Wat kunnen we verwachten?

Analisten van Bloomberg zijn van mening dat de sterke uitbraak en de goed uitziende fundamentele factoren aangeven dat de Bitcoin dit jaar de $12.000 zal overschrijden. Sommige analisten zijn nog veel positiever. Ze vertellen dat de doorbraak van de 3 jaar durende dalende trendlijn ervoor kan zorgen dat de Bitcoin koers misschien zelfs zijn hoogste punt ooit van $20.000 kan doorbreken.

Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin prijs rond de $10.800. De koers is iets teruggezakt vanaf het hoogtepunt van $11.400, wat rond 23:00 ‘s nachts werd bereikt.

 

Bitcoin nieuws

Marathon Digital verhoogt Hashrate-doelstelling voor 2024
Jack Mallers: ‘Bitcoin koers op weg naar $1 miljoen’
Fondsbeheerder: ‘Hoge inflatie gaat Bitcoin naar $200.000 brengen’
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?