Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bitcoin bereikt $34.000 – wat verwachten analisten van 2021?

De prijs van Bitcoin zou tegen het einde van 2021 kunnen verdrievoudigen als gevolg van een zwakke dollar en de toegenomen acceptatie. De totale waarde van alle Bitcoins samen zou misschien wel meer dan een biljoen kunnen zijn, zo vertellen analisten.


Analisten zijn stomverbaasd

2021 is amper begonnen en de Bitcoin bereikt al drie weken achter elkaar record na record. De inmenging van institutionele beleggers is essentieel, aangezien zij enorme aantallen BTC tokens op blijven kopen. Analisten zijn stomverbaasd en vertellen dat het nu weinig verassend zou zijn als de munt volgende week tot een prijs van $40.000 stijgt. Alleen als grote whales besluiten massaal winst te nemen zal de koers kunnen inzakken. imploderen.


Supercyclus

Analist Nik Patel, auteur van het boek “An Altcoin Trader’s Handbook”, schat dat de prijs van Bitcoin $47.000 zou kunnen bereiken als de cryptocurrency zich gedraagt ​​zoals in de vorige bullish cyclus in 2017. Toen steeg Bitcoin van $1.000 om weerstand te bieden op $3.000.

Zoals de afbeelding hierboven aangeeft, zou Bitcoin kunnen blijven stijgen en vervolgens een daling van 39% naar het ondersteuningsgebied kunnen laten zien op $29.000. Hierna kan de bullish trend naar de richtprijs worden hervat. Patel gelooft dat $360.000 een prijs is waar de opwaartse curve en het weerstandskanaal samenkomen. Hij voegde echter wel toe dat hij “zeer verrast zou zijn als we dicht bij die prijs komen”.

Thomas Lee, medeoprichter van Fundstrat Global Advisors, verwacht dat de prijs van Bitcoin tegen 2021 zal verdrievoudigen. Hij beschouwt $30.000 als basis voor de prijs van de cryptocurrency. Lee voorspelt dat BTC tegen het einde van het jaar zal stijgen tot $90.000, gedreven door twee factoren: een verzwakking in de Amerikaanse dollar en de acceptatie van BTC door jongere generaties.

Beleggers moeten nog steeds de ontwikkelingen op de aandelenmarkt in de gaten houden. Lee gelooft dat als deze markt crasht, BTC zou kunnen volgen. In reactie op Lee’s voorspelling noemde Kraken’s Chief of Growth, Dan Held, het “te bearish”. Ook beschouwt hij de cryptomarkt als een “supercyclus”.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Bitcoin-marktkapitalisatie van $1 biljoen?

In tegenstelling tot 2017 heeft de Bitcoin nu toch echt wel de stempel ‘digitaal goud’ gekregen. Dit is versneld als gevolg van de corona pandemie en de deelname van institutionele investeerders. Nu grote instellingen massaal BTC aan het kopen zijn kan de prijs razendsnel groeien. Een analist vertelt:

“Wat gebeurt er als een deel van de $100 triljoen die door instellingen wordt beheerd, naar Bitcoin stroomt? De prijs zal zeker niet van $20k naar $100k stijgen. De prijs zal dan van $20k naar $1 miljoen gaan. Daarna zal de koers stabiliseren zoals goud dat ook doet.”

Ecoinometrics heeft de belangrijkste factoren achter de Bitcoin-rally vastgesteld die zijn gekoppeld om de relevantie ervan te behouden tot 2021. Ten eerste de impact die de vermindering van het BTC-aanbod als gevolg van de halvering van 2020 heeft gehad. Ten tweede is de marktkapitalisatie van BTC nog steeds “relatief klein in verhouding tot zijn aard als waardebewaarder”.

Dit geeft aan dat de acceptatie nog pril is. Het heeft dus nog een ruime marge heeft om te verhogen, waardoor de prijs naar nieuwe hoogterecords stijgt. Ecoinometrics schat dat de marktkapitalisatie van BTC een biljoen en zelfs $10 biljoen zal bereiken.

Bitcoin nieuws

BitPay laat klanten Apple-producten kopen met Bitcoin en Shiba Inu BitPay laat klanten Apple-producten kopen met Bitcoin en Shiba Inu
Bitcoin had deze week de $72K moeten bereiken volgens het S2F-model Bitcoin had deze week de $72K moeten bereiken volgens het S2F-model
Institutionele crypto-producten noteren record uitstroom van 423 miljoen dollar Institutionele crypto-producten noteren record uitstroom van 423 miljoen dollar
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten