Bitcoin prijs stijgt
Bitcoin

Bitcoin presteert sterker dan aandelen in oktober

Waar de Bitcoin koers afgelopen week door het dak ging, hadden aandelen het juist heel moeilijk. De Amerikaanse S&P 500 daalde flink en moest enkele procenten inleveren. Daan Crypto Trades sprak eerder deze week uit dat hij verwacht dat Bitcoin nog even in de range van 33.000 tot 35.000 dollar blijft hangen.

Bearish koersactie op komst voor Bitcoin?

Material Indicators weet te melden dat er inmiddels weer wat bearish-signalen voor Bitcoin te vinden zijn. Om die bearish-signalen te invalideren moet de Bitcoin koers richting de 38.850 dollar stijgen.

“Dat betekent niet dat we die kant op kunnen voordat de maand oktober sluit”, zo deelde Material Indicators op vrijdag 27 oktober.

Gelukkig zijn er ook een hoop analisten die momenteel nog zeer bullish zijn over de Bitcoin koers. Wat ergens ook wel te begrijpen is, omdat de Spot Bitcoin ETF van BlackRock steeds dichterbij lijkt te komen.

Wat zou het mooi zijn voor de Bitcoin koers als de Spot Bitcoin ETF aan het begin van 2024 (of misschien nog eerder) op de markt komt.

Bitcoin koers van 40.000 dollar in aantocht?

Er zijn ook veel positieve perspectieven te vinden over de Bitcoin koers. Wat dacht je bijvoorbeeld van de populaire Kaleo, die weet te melden dat Bitcoin het op dit moment fantastisch doet ten opzichte van de S&P 500.

“In de loop van de afgelopen maand hebben we de ontkoppeling van Bitcoin van aandelen gezien. Dat was het moment waar iedereen op gewacht heeft”, zo schreef Kaleo in een update van 27 oktober.

Volgens Kaleo zit er ook nog voldoende brandstof in de tank voor Bitcoin om de koers van 40.000 dollar te bereiken. Daar moeten we dan maar op inzetten voor de komende tijd, want wat zou het bijzonder zijn als Bitcoin binnen afzienbare tijd dat punt zou bereiken.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

Crypto analist voorspelt: Bitcoin koers spoedig boven de $50.000
JPMorgan CEO beeft kritiek op Bitcoin, terwijl zijn eigen bank miljarden aan boetes betaalt
36% van de beleggers weigert Bitcoin te verkopen, zelfs bij een koers van $1 miljoen
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%