mgls
Persbericht

Bitcoin (BTC) Halvering Vindt Plaats in April – Historische Prestaties van Litecoin (LTC), – Meme Moguls (MGLS) 100 Keer Zo Veel Waard in 2024

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De volgende halvering van Bitcoin (BTC) staat gepland voor april 2024, wat de blokbeloning zal verlagen tot 3,125, in feite de helft van de huidige beloning. Dit is gebaseerd op de huidige schattingen die weer gebaseerd zijn op het huidige mijnbouwtempo.

Historisch gezien is de waarde van Litecoin (LTC) gestegen na deze halveringsevenementen, en daardoor speculeren velen nu over hoe dit het bredere altcoin-markt in 2024 en daarna zal beïnvloeden. Ondertussen domineert Meme Moguls (MGLS) met zijn voorverkoop en heeft het potentieel om in waarde te exploderen na de lancering op grote beurzen. We zullen alle gegevens bekijken om te zien wat voor toekomst er voor al deze cryptocurrencies in het verschiet ligt.

Geschiedenis en Prijsprestaties van Bitcoin (BTC) Halvering

De halvering van Bitcoin (BTC) is een proces waarbij de beloning voor Bitcoin-cryptominers wordt gehalveerd. Dit resulteert in een daling van 50% van het tempo waarin de crypto wordt uitgegeven. De huidige Bitcoin-mijnbeloning is 6,25 BTC per blok, en deze zal als gevolg van het evenement worden gehalveerd tot 3,125. Volgens de huidige schattingen kan het laatste halveringsevenement plaatsvinden in 2140, waarna er geen munten meer zullen worden gecreëerd.

Historisch gezien echter, steeg de Bitcoin-prijs naar zijn hoogste punt ooit na deze halveringsevenementen. Bijvoorbeeld, in 2016 was BTC 62% onder zijn ATH. Toen, in 2020, handelde BTC 52% onder zijn ATH. Nu, in 2024, is het momenteel 42% onder zijn ATH, wat aangeeft dat de waarde van Bitcoin niet veel is veranderd, zoals blijkt uit de historische prestaties tijdens de vorige cycli.

Historische Prestaties van Litecoin (LTC) Na Halveringsevenementen

Litecoin (LTC) is een concurrerende cryptocurrency die interessante prestaties toonde tijdens alle vorige halveringsevenementen van BTC. Zo steeg een jaar na het BTC-halveringsevenement in 2016 de prijs van Litecoin naar zijn hoogste punt ooit van $410,26. Echter, daarna daalde het naar het bereik van $30 en $40.

Vervolgens, in 2020, steeg de Litecoin-crypto van $40 naar $337, wat aangeeft dat er inderdaad stijgingen plaatsvonden na de BTC-halveringsevenementen. Als gevolg hiervan kan de prestatie van Litecoin worden gezien als een indicatie van wat voor soort verwachtingen handelaren kunnen hebben voor de altcoin-markten tijdens 2024 na het laatste halveringsevenement in april. Maar Litecoin is niet de enige cryptocurrency die potentieel kan toenemen.

Meme Moguls (MGLS) Wordt Voorspeld om 100 Keer Zo Veel Waard te Worden Na de Lancering

Meme Moguls (MGLS) is een aankomend Web3-platform dat de manier waarop gebruikers de meme coin ruimte betreden volledig kan veranderen en zal Play-to-Earn (P2E) elementen introduceren. Spelers kunnen concurreren in gesimuleerde handel en kunnen zelfs leren hoe ze verschillende investeringsstrategieën kunnen gebruiken.

Gebaseerd op data gegenereerd door Statista, had de meme-industrie op wereldschaal een waarde van $2,3 miljard in 2020. Dit kan uitbreiden naar $6,1 miljard in 2025, waardoor Meme Moguls zich in een positie bevindt waar het een grote industrie target.

Deze op Ethereum-gebaseerde meme-munt dient vele nuttige functies, aangezien het wordt gebruikt als de in-game valuta en kan worden ingezet voor passieve inkomenskansen. De vroegste investeerders maakten 90% rendement op investering (ROI), en nu, in Fase 5, wordt de cryptocurrency verhandeld voor slechts $0,0036.

Na de lancering voorspellen analisten een stijging van 100 keer in de waarde. De waarde kan ook op korte termijn worden beïnvloed door het halveringsevenement, aangezien het rimpelingen zal veroorzaken in de gehele crypto ruimte.

Bezoek Meme Moguls


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.