Cover
Persbericht

Bitcoin (BTC) ziet enorme instroom: binnenkort $100.000? Polygon (MATIC) en InQubeta (QUBE) ondersteund door analisten

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na het SEC-besluit over Bitcoin ETF heeft Bitcoin (BTC) een enorme instroom ervaren. De Amerikaanse SEC gaf uiteindelijk toe en keurde op 10 januari alle 11 spot Bitcoin ETF-aanvragen goed, een ontwikkeling die de mainstream-status van Bitcoin in de komende jaren zal versterken. Nu het momentum toeneemt, hopen velen dat BTC zijn huidige hoogste punt ooit zal overtreffen en binnenkort de $100.000 zal bereiken. Ondertussen zijn Polygon (MATIC) en InQubeta (QUBE) als favorieten naar voren gekomen en hebben ze de steun van analisten verdiend. Klaar voor aanzienlijke groei, het zijn de beste crypto’s die u nu kunt kopen.

InQubeta (QUBE): gesteund door analisten

ICO’s zijn een van de meest effectieve manieren om jezelf te positioneren voor winst. Momenteel is een van de sterkste bullish golven die je kunt berijden die van InQubeta (QUBE). Deze top-ICO vormt de kern van de huidige marktbuzz en valt op door zijn verbluffende opwaartse potentieel en unieke aanpak.

Het unieke aanbod omvat het hervormen van de snelgroeiende AI-sector met blockchain. Dit positioneert het op het kruispunt van twee van ‘s werelds meest transformatieve innovaties: AI en crypto. Het heeft tot doel belangrijke kwesties binnen de AI-industrie aan te pakken, met name fondsenwerving. Daartoe zal het crowdfundingplatform AI-tech startups in staat stellen kapitaal aan te trekken via cryptocurrency, het QUBE-token.

In de zevende fase van de ICO kost een token slechts $0,0224. Deskundigen geven een tip voor een stijging van 65x na de lancering, waardoor het de beste nieuwe crypto is om in te investeren. Als je wilt deelnemen aan de doorlopende voorverkoop, klik dan op de onderstaande link.

BuyQube

Bitcoin (BTC): binnenkort $100.000?

Een van de voordelen van Bitcoin ETF’s is dat beleggers directe blootstelling kunnen verwerven zonder de onderliggende activa te bezitten. Daarom heeft de goedkeuring van spot-ETF’s door de SEC voor veel opschudding gezorgd, waarbij traditionele beleggers nu de mogelijkheid hebben om in Bitcoin ETF’s te beleggen. Na het groene licht van de Amerikaanse SEC op 10 januari begon de handel in Bitcoin ETF met een knal, waarbij BTC een enorme instroom zag.

Volgens speculanten zal BTC voorbij zijn recordhoogte van $68.789 stijgen en binnenkort $100.000 bereiken, dankzij de ETF-handel. Dit maakt het een van de beste munten om in te investeren.

Polygoon (MATIC): gepositioneerd voor groei

Polygon (MATIC) is een ander veelbelovend spel in de crypto-ruimte. Het beschikt over een duizelingwekkend groeipotentieel en tastbare gebruiksscenario’s, of solide fundamenten. Belangrijker nog is dat Polygon minder dan een dollar kost, en dat de voorspellingen van deskundigen (die vóór eind 2024 rond de $10 zou kunnen liggen) het tot een aantrekkelijke investeringsoptie maken.

Wat de basisprincipes betreft, is Polygon een layer-2-schaaloplossing. Als je nieuwsgierig bent naar de factoren die een belangrijke rol zullen spelen bij de opkomst ervan, zijn de toenemende adoptie en stijgende populariteit de meest opvallende. Polygon is klaar voor aanzienlijke groei en is een altcoin-spel dat je dit jaar niet wilt missen, en is gepositioneerd als een van de beste crypto’s om in te investeren.

Conclusie

De enorme instroom in Bitcoin, veroorzaakt door de ETF-handel, zal naar verwachting de prijs ervan opdrijven. Andere altcoins die door analisten worden gesteund zijn Polygon en InQubeta. Wilt u deelnemen aan de InQubeta-voorverkoop, klik dan op onderstaande link.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.