Bitcoin (BTC)
Bitcoin

Bitcoin bulls houden stand, koers van $39.300 dollar aanstaande?

De Bitcoin koers maakt tot nu toe een fantastisch jaar door een staat vanaf het begin van 2023 gemeten op een plus van ruim 120 procent. Op 25 en 26 november werd er door de bulls al geflirt met een Bitcoin koers van 38.000 dollar en nu is de vraag of ze kunnen doorstoten.

Als we de populaire Titan of Crypto mogen geloven, dan is een Bitcoin koers van 39.300 dollar het volgende station voor de bulls.

‘De stijgingen zijn pas net begonnen’

Volgens Titan of Crypto is de “krachtige trend” van Bitcoin pas net begonnen en moeten we ons voorbereiden op meer stijgingen. In cryptische taal schrijft Titan of Crypto over de Tenkan, Kijun en Kumo Cloud waar de Bitcoin koers zich momenteel doorheen beweegt.

Dat zijn allemaal spanende termen uit de Japanse Ichimoku-theorie voor technische analyse, die momenteel een bullish koerspad voor Bitcoin uitstippelen.

Als de analist gelijk krijgt, dan gaan we op korte termijn dus over de 39.300 dollar heen en zullen vervolgens de 40.000 dollar en 43.200 dollar als een magneet werken voor de Bitcoin koers.

Mocht Titan of Crypto gelijk krijgen, dan komen er dus een paar mooie weken aan voor de Bitcoin koers.

Meer analisten zijn positief

Net als Titan of Crypto is ook Credible Crypto momenteel behoorlijk bullish over de Bitcoin koers.

Volgens Credible Crypto is het vooral interessant om te zien hoe kopers momenteel iedere verkoopgolf opslokken en de koers weer omhoogwerken als we een kleine correctie zien.

Daarnaast is de open interesse (OI) op de derivatenmarkt laag en blijft de vraag op de spotmarkt stabiel, wat volgens de analist ook wijst op verdere koersstijgingen voor Bitcoin.

“Over het algemeen denk ik dat de dips nog minder heftig zijn dan aanvankelijk werd verwacht, vanwege het gebrek aan open interesse, waardoor er weinig liquidaties plaatsvinden en de stabiele vraag die we op de spotmarkt zien draagt daar ook aan bij”, zo vertelde de analist op Twitter.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

Bloomberg-analist: BlackRock en Bitcoin ETF’s houden BTC overeind
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag?
Miljardair waarschuwt voor grote recessie in Amerika
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt