Altcoin Nieuws

Bitcoin Cash (BCH) stijgt na ondersteuning van Kim Dotcom

De Bitcoin Cash (BCH) prijs is dit weekend met meer dan 21 procent gestegen. BCH bereikte zelfs een prijs van $718, wat het hoogste niveau sinds 2018 is. Een belangrijke reden van de prijsstijging was de aanbeveling van Kim Dotcom, de oprichter van Megaupload. Kim vertelde in een tweet dat hij Bitcoin Cash steunt.


De voordelen van Bitcoin Cash

Toen hem op Twitter werd gevraagd waarom hij Bitcoin Cash steunde en niet de ‘echte’ Bitcoin, antwoordde Kim Dotcom het volgende:

“Omdat ik geloof dat BCH een groter potentieel heeft om de leider op het gebied van digitaal geld te worden, het momenteel ondergewaardeerd wordt en een team heeft dat openstaat voor goede ideeën en advies. Begrijp me niet verkeerd, ik hou ook van Bitcoin, en ETH en vele andere crypto’s “

Een dag later volgde Kim Dotcom tweets over een nieuwe website die hij had gemaakt. Op de website wordt verteld wat de voordelen van Bitcoin-Cash zijn.

Op de website van Kim Dotcom, genaamd whybitcoincash.com, wordt uitgelegd dat BCH consistent is gebleven met de whitepaper van Satoshi Nakamoto. Het is namelijk puur gericht op het zijn een ‘peer-to-peer-versie van elektronisch geld’. De website gaat vertelt verder over de voordelen van BCH ten opzichte van BTC.

De website gaat verder met het vergelijken en contrasteren van Bitcoin (BTC) en Bitcoin (BCH), een onderwerp dat onlangs is behandeld in een opinie van Finance Magnates door crypto-expert Sydney Ifergan – Bitcoin en Bitcoin Cash: een onderzoek tussen de twee belangrijkste cryptomunten.

Sinds het begin van het jaar zijn de Bitcoin Cash-transacties snel gegroeid. In navolging van de aanbeveling en ondersteuning van Kim Dotcom, laten gegevens van fork.lol zien dat BCH-transacties BTC-transacties hebben ingehaald. Bitcoin Cash is dus, volgens sommigen, ondergewaardeerd en dat is waarom de prijs dit weekend hard is gestegen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten