Newsbit

Crypto prijsstijging

Bitcoin doorbreekt zijn ATH en nadert de $60K

Crypto prijsstijging
TimeCoin Special Token Sale Banner

Na een dip van 30% is de Bitcoin weer helemaal terug in de bull-modus. De munt heeft zelfs zijn oude All Time High doorbroken en test nu de psychologische $60.000 niveau.


Bitcoin doorbreekt zijn oude ATH

Op 21 februari bereikte BTC zijn vorige All Time High van $58.300. Echter, in de weken die volgde crashte de koers tot een dieptepunt van $43.000. Verschillende analisten vertelden dat het wel eens het einde van de bull run kon betekenen, maar niks lijkt minder waar. De Bitcoin prijs is zojuist met volle kracht door zijn oude ATH gebroken.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $59.600. Dat betekent dat BTC nu zelfs de psychologische weerstandsbarrière van $60.000 gaat testen.

Bitcoin dag grafiek – Bron: Tradingview

Het is te verwachten dat Bitcoin enige weerstand zal ondervinden van de psychologische weerstandsgrens van $60.000. Echter, als ook dit niveau doorbroken wordt kan de koers explosief verder stijgen. Bitcoin prijzen van $65.000 en $70.000 liggen dan op korte termijn in het verschiet.

De stijgende BTC prijs is trouwens niet geheel onverwachts. De fundamentele factoren staan er beter voor dan ooit. Zo liet Goldman Sachs afgelopen week weten dat het een explosieve groei in het gebruik van crypto’s verwacht. Daarnaast lijkt een Bitcoin ETF in Amerika steeds dichterbij te komen. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat er enorm veel extra kapitaal de cryptowereld in zal stromen.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top