Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Goldman Sachs: Er komt een explosie in het gebruik van Crypto’s

John Waldron, de COO van Goldman Sachs, vertelt in een interview met Reuters, dat de vraag van klanten naar cryptocurrencies in een rap tempo toeneemt. Waldron vertelt dat de pandemie het tempo van de acceptatie van cryptocurrency aanzienlijk heeft versneld en hij verwacht nu een “explosie” in het gebruik van crypto:

“De pandemie is een belangrijke versneller geweest. Er is geen twijfel over mogelijk dat er meer digitale handel zal komen en digitaal geld meer gebruikt gaat worden.”


Goldman Sachs is in gesprek met regelgevers

Eén van de grootste investeringsbanken ter wereld probeert nu een evenwicht te vinden tussen het voldoen aan deze vraag en de regels waar het aan moet houden:

“We zijn gereguleerd met wat we kunnen doen. We blijven het evalueren en we zijn ermee bezig”.

Waldron onthult ook dat Goldman momenteel besprekingen voert met regelgevende instanties en centrale banken over de hele wereld over hoe de opkomende activaklasse moet worden benaderd.

Goldman Sachs begon eerder deze week met het verhandelen van Bitcoin-futures na de heropening van zijn cryptocurrency trading desk. De bank onderzoekt ook of het een exchange-traded fund (ETF) aan kan bieden en is ook van plan om cryptocurrency-bewaring aan te bieden. Het bedrijf heeft dus grootste plannen voor Bitcoin in de toekomst.

Bitcoin nieuws

MicroStrategy koopt 480 Bitcoin nu de koers weer daalt MicroStrategy koopt 480 Bitcoin nu de koers weer daalt
Breaking: Crypto fonds Three Arrow Capital is failliet Breaking: Crypto fonds Three Arrow Capital is failliet
Bitcoin koers zakt tot $20K nu druk op cryptomarkt toeneemt Bitcoin koers zakt tot $20K nu druk op cryptomarkt toeneemt
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten